21 juni 2018

Wie Zijn wij

Wie zijn wij?

Het Nederlands Verbond is een vereniging dat compleet bestaat uit vrijwilligers, uit alle delen van ons land. Aan de belofte vanuit Den Haag voor verbetering op het gebied van werkgelegenheid, veiligheid, gezondheidszorg, onderwijs en integratie is niets te merken.Wij van Het Nederlands Verbond zijn ervan overtuigd dat het kabinet veel te veel geld uitgeeft aan dat wat niet nodig is. Aan bijvoorbeeld ontwikkelingshulp, Europese Unie, Oekraïne, Griekenland, Turkije etc.
Het geld zou beter besteed kunnen worden aan het echte probleem dat ze stelselmatig blijven ontkennen; de armoede onder de eigen bevolking! Wij van het Nederlands Verbond zetten ons in om deze bevolkingsgroep te helpen en doen dat alleen op vrijwillige basis. Zolang er in dit welvarende land, waar de voedselbanken nog steeds blijven groeien, de problemen niet opgelost zijn kunnen we de problemen over de grens ook niet oplossen.
Wij organiseren bijvoorbeeld kleding acties, wij zamelen kleding in en maken hier zeer fraaie kledingpakketten van, die vervolgens naar de mensen gaan die het heel hard nodig hebben. Zo heeft het Nederlands Verbond ook geholpen bij het onderhoud van een binnentuin bij een bejaarden centrum in Almelo. Een gezin dat net boven de minima zit twee fietsen geschonken voor de kinderen zodat die kinderen veilig naar school toe kunnen.
Dit is maar een greep uit meerdere acties die wij organiseren.De vereniging Het Nederlands Verbond is geheel afhankelijk van donaties en daarom is uw steun is onmisbaar!!!!!!!

Het Laatste Nieuws

Armoede

Nederlands Verbond helpt Karin.

25 januari 2017 0

In de stromende regen vertrokken Arie en ik, samen vanuit Ravenstein naar Best (NB) voor een bezoek aan een (1) van onze leden. Bij aankomst […]

NV Columniste Elise

Vrouwen en anti-Trump demonstraties

Vrouwen die naar demonstraties gaan die gericht zijn tegen Trump, die vind ik erg onnozel.
Ik kan niet begrijpen dat ze zo naïef en slecht geïnformeerd zijn. Clinton wou meer vluchtelingen, net zoals in Nederland de politieke partijen VVD, PVDA, D66, Groen links, CDA, SP en Denk daar ook een voorstander van zijn.
Het is nu algemeen bekend dat zeker 80% van die zogenaamde bootvluchtelingen moslimmannen zijn. Dat betekent meer islam binnen de Nederlandse grenzen.
De islam is een haatdragende totalitaire ideologie, waarin de vrouwen als minder worden gezien en worden gegijzeld, vernederd en geslagen. En waarin kleine meisjes van 9, 10, of 11 jaar oud moeten trouwen met een veel oudere man.
Het plan van de islam is om de hele wereld te domineren en iedereen moet zich eraan aanpassen.
En net zoals Trump geloven Wilders, Le Pen, Petry, Orban en Salvini niet in deze totalitaire ideologie! Deze hopelijk “nieuwe leiders” van Europa kiezen voor hun land en hun bevolking. En ik juich dat toe!
Die voelen de vaderlandsliefde, die hebben de geschiedenis bestudeerd, en willen niet dat de islam domineert in hun landen. Ze weten wat de islam met vrouwen doet en als u zich een beetje informeert, wilt u als vrouw niet op een partij stemmen die de islam bevordert. Geen enkele vrouw van welke afkomst dan ook zou gedomineerd mogen worden door deze ideologie.
Ik kijk met verbazing naar de vrouwen op de demonstraties en kan er met mijn volle verstand niet bij.
Het is alsof ze vrijwillig de gelijkheid van de vrouw opgeven, waar onze grootmoeders zo hard voor hebben gevochten. Waar zijn de feministen in onze samenleving?
Vecht als vrouw voor uw rechten, voor uw vrijheid en voor de vrijheid van uw kleinkinderen.
Dit is ons land, onze cultuur, onze normen en waarden en onze soevereiniteit.
We moeten opstaan als vrouwen en stemmen voor een veilige toekomst zonder islam.
Stem wijs

Elise Nijmegen

Volg ons op Facebook

Lees ook…

Armoede

Nederlands Verbond helpt Karin.

25 januari 2017 0

In de stromende regen vertrokken Arie en ik, samen vanuit Ravenstein naar Best (NB) voor een bezoek aan een (1) van onze leden. Bij aankomst […]

Plaatjes

BREAKING NEWS

10 juni 2016 3

BATMAN IS IN DEN-HAAG GESIGNALEERD… Even alle gekheid op een stokje, hoort een boerka in het straatbeeld van Nederland thuis?

Media

Pechtold is een nul!

6 mei 2016 0

Dit stukje is van 14 oktober 2015… Weet u het nog tot in de Tweede Kamer een keihard debat gaande was over de asielopvang in […]

Nieuws

Pim was niet racistisch.

15 juni 2016 0

Een zekere voormalig universitair docent Marxistiese Sosiologie had vrijdag 68 kunnen zijn. Wilhelmus Simon Petrus Fortuyn (Driehuis, 19 februari 1948 – Hillywood, 6 mei 2002) […]