Geert Wilders een HELD of een gevaar voor Nederland?

Geert Wilders een HELD of een gevaar voor Nederland?

Wilders is VOOR verbetering, ook voor de ouderen… Er wordt hem verweten dat hij maar wat roept en geen plannen heeft. Hebben onze regeringsleiders plannen? Ja, dat weten we, en die voeren ons naar de afgrond. Alles is beter dan dit. Wilders heeft plannen en die zal hij ook uitvoeren!

Maar, Wilders moet weg. . .  hoe dan ook! De gevestigde partijen beginnen te zweten en weer mooie verhalen te verzinnen. Ze verzinnen een nieuw proces, ditmaal wegens een minder, minder minder uitspraak  en alles op alles wordt gezet om hem veroordeeld te krijgen.

De stem van het eigen volk wordt genegeerd en alles op alles gezet om de bevolking die het met Geert Wilders eens is te beledigen en te negeren.
Is dit democratie ??

WIJ, de mensen die tegen nog meer zijn, wensen gehoord te worden! ONZE stem is belangrijk! Meer dan belangrijk! Het moet niet mogelijk zijn dat een man die voor eigen volk en Nederland is, verguisd wordt en aangeklaagd voor een paar woorden. Net zoals in Frankrijk. Het is een grote schande. WIJ Nederlanders, die tegen nog meer zijn, worden van alle kanten aangevallen.

De politici zijn allen tegen één. Die ene man is gedwongen het op te nemen tegen de hele politieke gevestigde kliek, want een kliek is het en wel een zeer onsmakelijke. Gelukkig zijn er nog mensen met verstand en die steunen hem. Dat er meer mensen voor eigen vaderland mogen kiezen! De enige partij die dit kan bewerkstelligen, is de Partij voor de Vrijheid.

3 Comments

  1. Nou het predicaat Held, gaat mij iets te ver. Als iemand dát doet waartoe hij/zij zich geroepen voelt, moeten ze dit vooral doen. Ik sta niet achter álle uitspraken van Wilders. Er mag van hem wat méér daadkracht en open heid verwacht worden in het voordeel van de NL- burger!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.