10 Comments

  1. Als jou GEERT iets ernstigs overkomt dan de NL regering een zwaar misdrijf op hun geweten.

  2. Alleen lafaards en N.S.B ers zullen het NIET doen , maar later is te laat , begrijp dat , en de smoesjes van als hij wint wie wil er dan met hem regeren DAT is nu net de angst praat van de linkse maffia , je moet eens kijken als het zo ver komt , hoe ze huichelen , en draaien ,de enigste die voor gevaar van eigen leven vecht voor de ECHTE NEDERLANDERS is Wilders.

  3. ik ben de Messias en heeft al laten weten de uitspraak van de hogerraad vernietigd te hebben verklaard want dit is en blijf in strijd met vrijheid van Menning uiting en ik laat U met deze weten dat U bent beëdigd door een vals staats hoofd want hun Koningschap is door mij zelf vals verklaard en dat word nooit meer in getrokken Geert Wilders mag dus niet worden ver volgt zo luid mijn uitspraak recht doende in der naam der Koning aller Koningen H.M.Mr.P.J.L.A.Hebing de Messias Uw wereld Koning

  4. Nee,natuurlijk moet Wilders niet vervolgd worden,hij heeft niets verkeerds gezegd of gedaan.Degene die wel vervolgd moeten worden is het tuig dat hem bedreigd,en de lui die dit laten gebeuren,en er zo doende een slaatje uitslaan.Laat het recht zegevieren.

  5. Nee,natuurlijk moet Wilders niet vervolgd worden,hij heeft niets verkeerds gezegd of gedaan.Degene die wel vervolgd moeten worden is het tuig dat hem bedreigd,en de lui die dit laten gebeuren,en er zo doende een slaatje uitslaan.Laat het recht zegevieren.

  6. Nee,natuurlijk moet Wilders niet vervolgd worden,hij heeft niets verkeerds gezegd of gedaan.Degene die wel vervolgd moeten worden is het tuig dat hem bedreigd,en de lui die dit laten gebeuren,en er zo doende een slaatje uitslaan.Laat het recht zegevieren.

  7. Ik vind het ook schandalig …ik sta achter Geert en stem altijd op hem dat links tuig die Allah aanbidders moeten maar naar Erdogan gaan tuig vieze landverraders

  8. Nee wilders moet en mag niet vervolgd worden. Pak de rest van de roversbende maar die plunderen en beliegen het Nederlandse volk die plegen hoogverraad

  9. Natuurlijk blijven wij jou steunen door dik en dun.Want jij en jou PVV zijn nog de enige partij die er voor ons NL ers is.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.