Jongens van buitenlandse afkomst slaan Nederlandse jongen neer.

De politie onderzoekt de mishandeling van een Dordtse scholier. In een filmpje dat op internet circuleert is te zien hoe de leerling van het Wellantcollege wordt afgeranseld.

Luid gejoel, gescheld en in de verte een paar trappen die worden uitgedeeld. Een stuk of tien jongens van rond de 16 hebben zich om één jongen verzameld die het slachtoffer is. Als het filmpje verder gaat, lijkt de vechtpartij voorbij te zijn. Totdat één van de jongens fel uithaalt naar het slachtoffer en op hem in slaat totdat hij op de grond ligt. Eén van de jongens trekt de dader vervolgens van het slachtoffer af.

14 Comments

 1. Tuurlijk, weer de leden van de PvdA Jügend…
  Oh nee zegt Samsom en aanhang: “Welneeeee het is gewoon een kwajongensstreek, ze stoeiden alleen maar”

 2. Tsjah moet je hier nou van zeggen. Je mag namelijk niet discrimineren. Dus valt er weinig te zeggen. Nederland verloedert. Bah…. word tijd dat sinterklaas met zwarte piet komt. Misschien neemt die ze wel mee naar spanje in de zak.

 3. Maak mij niet uit welke kleur dit is gewoon zinloos geweld en zijn zogenaamde vrienden staan doodleuk te kijken. Ik had er tussen gesprongen hoor. Maar ik snap dat slachtoffer ook niet, hoe meer je je laat slaan des te meer klappen je krijgt. De eerste klap is een daalder waard. Die gozer had bij mij echt voor altijd van school geschorst geweest en ook nooit meer terug hoeven te komen. Er moet er maar eens 1 als voorbeeld gesteld worden, klaar!

  • Wordt allemaal weggewuifd door de linksen. Nederland stelt geen ene reet meer voor. Mij zullen ze niet te grazen nemen hoor,want ik ben ze een stapje voor. Wie mij treitert of belaagd staat als vermist geregistreerd. Promise

 4. gewoon schandalig wat hier gebeurd stelletje lafaards durven ze wel met zijn allen op een jongen ik had het niet moeten zien had ze verrot geslagen stelletje tuig ze vinden maar dat ze alles kunnen doen ,ja want het word gewoon getolereerd als dit mijn zoon was wachtte ik ze op en sloeg het tuig op hun smoel

 5. Ik vind onze eigen landgenoten nog erger, stelletje hypocriet gajes! Jullie kunnen toch wel opkomen voor je vrienden als je zo iets ziet? Klasgenoten herkennen dat gajes toch zeker wel? En wat doet die school er aan? Ik had dat gajes gelijk van school gestuurd. Wat is er toch met al die Nederlandse weg kijkers aan de hand? Onze eigen politie, onze eigen politiek, ze doen er geen donder aan, helemaal niets!

  • Je hebt gelijk. Diegenen die niets doen zijn nog schuldiger. Schande.
   En dat tuig met hun families het land uitgooien, terug naar de busbush. Dank je wel deze regering die ons dit aandoet.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.