Kuzu van partij DENK is op een Turks manifest in Rotterdam

Kuzu staat als democraat op een manifest in Rotterdam. Laat ons niet lachen hij is een van de marionetpoppen van Erdogan.
Het heeft Kuzu diep geraakt dat er een coup was in Turkije en noemt de militaire die de coup hebben gepleegd terroristen.
Wij zeggen tegen Kuzu dat hij beter naar Turkije kan gaan en daar zijn politieke agenda voort moet zetten.

 

[sdonations]1[/sdonations]

9 Comments

 1. DENK laat zien waar hij voor staat:Dictatuur van Erdogan.Heeft dus niets met democratie!!Maar ja dat maakt voor zijn domme electoraat niets uit!!Ga lekker in Turkeije je verhaal verkopen!Rot op!!!

 2. Nog even dan worden we geregeerd door de Turkse mensen / cq handlangers ,en Rutte doet er geen zak aan ,die zegt een bevriende staatsman ,ha ha !.,., hij is nog niet in zijn leugens gebarsten ,Pinokkio !!!!! Hij stapelt leugen op leugen ,eruit met dat zooitje ,laten ze Erdogan gaan aanbidden

 3. Ongelofelijk staan we in Nederland?
  Of is dit het 2e turkeye
  En dan staat er een bedenkelijke partij tegen zwarte pieten en tegen integratie
  Ik denk dat ze beter de naam in iets anders moeten noemen en terug gaan naar hun geliefde vaderland en niet op vacante
  Met de privileges van wachtgeld en andere bullshit die men bedenkt
  Ik moet zeggen meneren politiek
  Dit is bedenkelijk denk ik

  • jullie cultuur ha ha ha vader naait dochter zoon naait moeder eigen vrouw laten door anderen kinderen verkrachten vol homo’s in land en alles doodnormaal vinden waarom zullen we aanpassen aan die vieze vuile cultuur van jullie moet ervan kotsen niks menselijk zit er in neem voorbeeld van turken

 4. Ja waar gaat dit heen mensen.Toen de gastarbeiders kwamen zag je af en toe n turk nu als je geluk hebt af en toe n Nederlander!!!Dat is nog niet t ergste ik voel mij n buitenlanmder in mijn eigen land.Al met al is t in Nederland er zo wie zo niet beter op geworden .Armoe troef!!Maar ben t zo zat al die turken om me heen echt waar en jij wordt subtiel gediscrimineerd smeerlappen zijn t.Maar wat dan zo n Denk geval in onze ZOGENAAMDE Democratie doet in onze regering is te gek voor woorden.Moeten wij is proberen n kerk neerzetten daar of onze cultuur door hun strot duwen .Haha Erdogan laat je gelijk kielhalen.Heb totaal geen respect meer voor ons land die door die Puistenkop en metgezellen wordt verkwanseld.Walg van hoe Nederland is geworden in zo n korte tijd.Alles voor Allochtoon!!En NADA voor Autochtoon!!Want Brussel geeft geen subsidie voor die simpele Burgertjes maar wel voor vluchtelingen.Dus ja dr kan nog meer bij .Lekker veel subsidie s. Ik ben te oud om te emigreren maar had t zeker gedaan.N Pokkeland en meer niet mijn trots is foetsie samen met ons Zorgstelsel.Gewoon verdwenen .Dank u Rutte en uw volgers u zal nooit vergeten worden.Is dat n eer??Voor jullie n vraag en voor ons n weet!!1

 5. Het proces tegen Geert Wilders is een politiek proces en gericht tegen Nederland. 

  Massale aangifte campagne tegen Geert Wilders is organiseert door de machtigste cokemaffia en hun handlangers in de politiek!
  Het is zeker een politiek proces, gefinancierd door de machtigste cokemaffia. Deze rommelige aangiftes zijn al een bewijs dat de mensen zijn opgehitst hiertoe door de moskeeën en ronselaars en door veel burgemeesters en bij de politie. Dat is natuurlijk heel ernstig. De gevestigde politiek vindt het acceptabel om tegenstanders met een louter politiek proces uit de weg te ruimen…!
  Het is misselijk makend dat het volk dit toelaat.

  Door de EU politici gesteunde islamieten en hun partners proberen met deze proces de bevolking monddood te maken. Islamieten kunnen doen en roepen wat ze willen, dat ze de baas worden en ons allemaal gaan afslachten, het mag allemaal. Rechters blijven doen alsof ze niets zien en horen.
  De rechtspraak staat in dienst van de gevestigde politiek en islamieten worden openlijk gesteund… Islam critici echter vrijwel allemaal vervolgd. Wie neemt er hier de moeite om aangifte te doen tegen radicale islamisten, terwijl deze rechters openlijk aan de kant van de jihadisten staan…

  Partijdige Proces tegen Wilders is een misselijk proces. De moslims en hun handlangers, willen wat het ook kost controle uit oefenen.
  Nederland gaat kapot.
  De rechterlijke macht helpt op haar manier ook mee aan de teloorgang van het eens zo mooie Nederland door bepaalde groeperingen in onze samenleving een hand boven het hoofd te houden.

  De rechters lijken niet onpartijdig in dit Wilders proces te staan. Het is een politiek gekleurd proces, waarin geprobeerd wordt “stoorzender” Wilders zoveel mogelijk dwars te zitten.

  Deze rechters rekken dit proces tot in de eeuwigheid, verzekert van een riant salaris !
  En verder lopen ze geen enkel risico met de machtigste cokemaffia.!!
  Ná jaren geld verslinden verliest het OM en kan dan nog miljoenen schadeloosstelling en smartengeld betalen ( de belastingbetaler betaalt wel, en anders verhogen we de belasting toch gewoon weer !! ).
  Kortom, een grote graai show !

  Dit hele show proces geeft alleen maar aan wat een door en door verrotte instelling de rechtstaat nederland is geworden !
  Elk gezond verstand ontbreekt en de burgers begrijpen er niets meer van en verliezen elk vertrouwen in de overheid.

  Het is een schande voor Nederland. Het proces tegen Wilders is een politieke campagne van de tegenstanders en is dankzij de medewerking van andere politieke partijen tot stand gekomen.

  Nederland is op deze manier haar toekomstige vijand aan het vergroten vanuit haar naïef zwakheid…! De geesteszieken die de ideologie dat zich islam noemt verdedigen, subsidies geven en voor hen grote moskeen bouwen zijn gevaarlijker dan de IS strijders uit MO!
  Helaas hebben net als toen nu ook de volkomen naïeve en politiekzieke en egocentrische dwazen de overhand in de politiek en in besturen, waardoor onze democratische waarden en vrijheden als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. 

  De bedoeling van dit anti- Wilders proces is niet om alleen Wilders monddood te maken, maar alle burgers van Nederland als er in de toekomst uitspraken zouden worden gedaan tegen Moslims etc. Het is namelijk de bedoeling van de gevreesde politieke maffia die Europa nog aantrekkelijker wilt maken voor de parasitaire Moslims!
  De machthebbers zouden er goed aan doen eens goed te kijken naar het gedrag van de islamieten. Ze zouden dan ontdekken dat die naar de Nederlandse staat en het volk met zijn eigen gebruiken behoorlijk intolerant zijn. Dat ze hun eigen gewoontes en gebruiken boven die van de Nederlandse overheid stellen en dat er in hun moskeeën veel haat wordt gepredikt en dat wij dat niet kunnen controleren  omdat ze hun eigen taal hanteren.
  Het is een enorme schande dat voorbij wordt gegaan aan het gedrag van een grote groep zoveelste generatie jongeren.
  In Duitsland is ook een soort maffia netwerk van islamitische volkeren aan de gang. Niet meer te keren. 
  De rechtbank moet Geert vrijspreken en hem een lintje geven dat hij voor onze normen en waarden en het nederlandse volk wil opkomen.

  Een waarschuwing voor de toekomst, dat niemand zomaar iets zal kunnen zeggen tegen de oprukkende Jihadisten, zonder dat men er de gevolgen zal moeten dragen. 

  Proces tegen Wilders is een politiek proces met de bedoeling een politieke partij te ontmoedigen die tegen de Jihadistische verbreiding is en niet om de grenzen van de vrijheid te toetsen.

  Moslimlanden pompen hun uitstoot in Nederland en willen via hun vijfde colonne domineren!
  Men haalt de aanhangers van deze verderfelijke ideologie binnen en laat in Nederland de grootste cokemaffia te organiseren.
  Statistisch zal toch controleerbaar zijn dat de bevolking het meeste last heeft van de misdaden van mensen van Islamitische afkomst.
  De deuren naar de IS droom staan al op een kier, maar zullen dan wijd open gaan. De indringers weten precies dat ze bijna niet zijn uit te zetten. Dankzij deze incapabele leiders staan de poorten van Europa wagenwijd open voor Jihadisten.
  Moslimleiders en hun verlenging in Europa hebben hun handlangers tegen Geert Wilders gemobiliseerd. Corrupte politici, kerken, media, advocaten, rechters en gesubsidieerde stichtingen hebben samen met de moslimleiders, miljoenen moslims naar Europa gesmokkeld om strategische doelen te bereiken.

  Drugskartels in handen van Moslims.

  Moskeen zijn niet alleen het aanzetten tot haat, het aanzetten tot terreur en moord, maar worden ze een veilige haven voor de drugskartel.
  Honderden moskeen zijn betrokken bij de cokehandel. Haatimams mogen hier gewoon haat prediken. Onder het toeziend oog van politie en justitie. Tienduizenden Jihadistische haatimams propageren burgeroorlog! Uiteindelijk kun je ze toch nergens op pakken, want de prediking van Jihad ideologie en burgeroorlog wordt gesteund door de politiek.

  Terwijl Nederland overspoeld wordt door Moslims en cocaïne en het imago van een ’islamo narcomarocco enclave’ krijgt, domineren misdaad kartels nu ook de immigratie-industrie.

  In Europese landen worden subsidies, de ondersteuning, gratis uitkeringen, de veelvuldige huisvesting etc, aan de vijandige Moslims gegeven vanaf het moment dat ze aankomen. De autoriteiten worden verlamd door de verraderlijke gevoelens, verouderde dogma’s en hun gevreesde destructieve ideologieën. In Europa zien we dat deze moslims niet integreren…Moslims leven in West Europa in een parallelle islamitische wereld volgens hun eigen islamitische levenswijze.

  En deze islamitische parallelle wereld in West Europa word met de dag groter.

  Moslims verspreidden zich over diverse landen en vestigen zij zich zonder problemen in West-Europa. Deze islamitische strijders worden eveneens onderdeel van het diffuse internationale netwerk. Hun inspanningen zijn er sterk op gericht de moslims in het Westen zich van westerse waarden en normen te doen afwenden. Daarbij prediken zij een extreme afzijdigheid van de westerse samenleving, propageren vaak onverdraagzaamheid ten aanzien van andere groepen en de omringende samenleving en zetten aan tot het (heimelijk) uitbouwen van parallelle samenlevingsstructuren en eigenrichting. Deze migrant genoemde Moslims in Europa krijgen orders voor het stichten van hun eigen anti-Europese islamitische enclaves. 

  Cokemaffia, islamo narcomarocco van “allah” kartel financiert ook immigratie Industrie!

  Marokkaanse Mafia heeft de Macht in de onderwereld.

  Maffia, de onderwereld van Nederland is in de handen van de Marokkanen! Ze bouwen een groot Misdaad imperium, ze zijn zelf de grootste maffia groep in hele Europa. 82% van de ingevoerde drugs in europa is in de handen van de Marokkaanse maffia…73% van de Marokkanse jongeren heeft geen werk, maar hebben ze duurste auto’s, kleiding en huizen. Ze nemen steeds meer Nederlandse bedrijven over..
  De grootste misdaad kartel in NL, krijgt corrupte politici, burgemeesters, politiechefs achter zich en via de moskeen opgeroepen aangifte te doen tegen G. Wilders. 

  De aangevers waren gewoon de politieke tegenstanders ven G. Wilders, dus alle Jihadisten hebben hun aanhang gemobiliseerd. Politie liet zelf allerlei valse aangiftes te doen en dus heeft doelbewust de vijand geholpen. Dat is het wanbeleid van EU beleidsmakers die anti- Westerse ideologieën hanteren om moslims te mobiliseren tegen hun politieke opposanten.
  Verder is hier sprake van misbruik van het justitiële apparaat. Wanneer dit, zoals in het onderhavige geval, gebruikt wordt voor de politieke doeleinden van een misdaad organisatie, en daar onzinnige aangiften uit voortvloeien, dient de islamo cokemaffia kartel, kosten die gemaakt zijn, te betalen.
  Deze Salafistische cokemaffia is niet alleen in NL actief, ze bouwen overal moskeen en betalen ze de politici, hoge functionarissen met hun miljarden uit Drugshandel!
  Koning van Marokko betaalt $ 12 miljoen aan Clinton Foundation; gewoon witwassing van miljarden uit drugshandel! En waarom geeft deze koning der bendes al die dollars? Maffia koning is er van overtuigd dat als Clinton aan de macht komt, wordt het islamisering nog makkelijker in USA.

  Rutte, Samsom, regelen dat er meer moslims binnen komen. Deze lafaards die kruipen voor de islam en hun eigen volk in de stront laten zakken? 
  Dit soort politieke processen horen niet in een democratische land. We zien elke dag moslimlanden met hun politieke en religieuze processen. Corrupte politici, burgemeesters, politiechefs, drugshandelaars en machtigste Moslim maffia in NL hebben duizenden criminelen georganiseerd om aangifte te doen tegen G. Wilders.

  Moslims die tegen Nederland zijn, worden daarbij geholpen, bleek uit een bloemlezing uit de aangiften en documenten van de coke maffia die in handen is van Marokkanen. Met deze strafrechtelijke proces daalt Nederland verder onder de niveau van salafistische moslimlanden zelf!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.