Meldpunt discriminatie voor Nederlanders

2011-09-23 09:35:22 ROTTERDAM - Wapperende Nederlandse vlag. ANP XTRA LEX VAN LIESHOUT

Meldpunt discriminatie voor Nederlanders

WANNEER KOMT ER EEN

MELDPUNT DISCRIMINATIE
VOOR NEDERLANDERS DIE
ZICH GEDISCRIMINEERD VOELEN?

Dus als jij je gediscrimineerd voet drop een bericht op onze website en wij nemen ze in behandeling.

2011-09-23 09:35:22 ROTTERDAM - Wapperende Nederlandse vlag. ANP XTRA LEX VAN LIESHOUT

14 Comments

 1. Wij krijgen niks extra en geen huizen lange wachttijden en geen voorrang in noodsituaties bij woningbouw lefier en domesta
  Alleen belasting betalen of te wel meer lasten dan lusten voor ons

 2. IK ben het hier mee eens de westerling wordt gediscrimineerd door zijn eigen overheid en islamtieten, moslims. hier moet een einde aan komen.
  Ik meen uit overtuiging dat er in een christelijke natie geen andere geloven thuis horen.

 3. Ik voel me gediscrimineerd door de regering die al ons belastinggeld weggeeft aan amderen behalve de mensen hier en als we een referendum houden door ergen s op tegen te zijn dat het dan aan de kant geachoven word

 4. Wij worden al jaren gediscrimineerd, wij krijgen geen gratis zorg of duizenden euro’s om ons huis in te richten, als wij ook maar 1 ding daarover zeggen zijn we gelijk racisten, wat word er voor de Nederlander geregeld helemaal niks.

  Als wij aangifte willen doen van discriminatie worden we gewoon weggestuurd en de allochtoon word juist aangemoedigd om aangifte te doen, dus wie worden er nu gediscrimineert

 5. We worden zeker gediscrimineerd en vooral door mensen zoals Simons en haar denk componenten .
  Meer belasting zorg betalen minder krijgen!
  Alles gaat op aan gelukszoekers en criminelen !! Bijstand,WAO heeft de allochtoon patent op.

 6. Ik voel me gediscrimineerd, omdat onze hele cultuur kapot gemaakt wordt door de import van moslims en andere zwarten. Alle tradities moeten wijken, omdat ze racistisch zijn voor deze groeperingen. Zelfs bananen en komkommers doen ze al moeilijk over, terwijl die er gewoon zijn om op te eten. Wat zij ermee bedoelen….. De geimporteerde asielratten krijgen alles gratis, en krijgen overal voorrang mee. Terwijl de lasten van de hardwerkende Nederlandse belastingbetaler keer op keer omhoog gaan. Wij hoeven geen surinaamse feesten, suikerfeest, offerfeest, ramadan en weet ik wat nog meer te `vieren` in ons eens zo mooie landje. Als die volkjes dat willen, dan gaan ze maar retour naar landen van oorsprong/herkomst. Wij hebben genoeg aan onze eigen feesten. Pasen, met paaseieren ipv verstop eieren. Sinterklaas en Zwarte Piet, met pieten zo zwart als roet van de schoorsteen, en niet van die gekleurde mongolen pieten. Carnaval, waar de meisjes/vrouwen lekker in korte rokjes met een pul bier rond kunnen lopen, zonder bang te zijn bepoteld te worden door een stel berbers. Dit is Nederland, een Christelijk land, opgebouwd door hardwerkende handen, maar wordt kapot gemaakt door een stel lamballen in de politiek, en import culturen.

 7. Het loopt inderdaad de spuigaten uit, wij mogen niets meer zeggen/ doen of we worden beschuldigd van discriminatie. Maar wij worden al jaren bekritiseerd / gediscrimineerd, niet alleen door anders denkende, maar ook door onze leiders.

 8. We worden zeker gediscrimineerd de ouderen hebben alles opgebouwd en worden aan hun lot overgelaten gehandicapten daar wordt ook niks voor gedaan voorbeeld: ik moet verhuizen naar een andere woning omdat ze deze niet Willen aanpassen voor een rolstoel en of ik daar geld voor heb wordt geen rekening mee gehouden het enige wat je krijgt is 3000 Euro en daar moet je het mee doen terwijl die gelukzoekers alles gratis krijgen en geld toe . Dit is maar een voorbeeld maar is momenteel wel de gang van zaken. Het is belachelijk dat de mensen die het al niet breed hebben nog verder worden gestraft terwijl die wel een bijdrage leveren in de maatschappij en die gelukzoekers houden alleen maar hun hand op

 9. We worden natuurlijk al decennia lang als onnozele burger behandeld die zijn bek moet houden en alleen belasting mag betalen. Het is allang bekend dat het vooral een linkse reflex is die vanaf de jaren ’70 al alle kritiek op allochtonen meteen wegzette als intolerantie en racisme. Dat is ook precies de reden waarom in de politiek nooit een eerlijke discussie mogelijk was. Denk eens aan Janmaat, die alleen maar shit, hoon en ellende over zich heenkreeg en werd aangevallen door Links tijdens een party-congres waarbij zijn vriendin voor het leven in een rolstoel belandde. Ook Bolkesteijn kreeg dezelfde opmerking dat hij ascistisch en racistisch was toen hij halverwege de jaren ’90 meer eerlijkheid over die kwestie wilde. Toen kwam Pim, en die werd ook rustig vermoord door een linkse dierenactivist, die zelfs nu alweer vrij rondloopt en het meteen weer zou doen als hij de kans kreeg. Ondertussen wordt folkert van der G. flink gesubsidieerd door onze overheid en ons belastinggeld. Vlak daarna kregen we Theo van Gogh. Daarna werd het gelukkig wat rustiger, maar er zijn verschillende mensen die de werkelijkheid onder ogen zagen en dit aan de kaak stelden, vermoord door links in de laatste 20 jaar. Hoeveel linkse politici zijn de afgelopen 20 jaar vermoord? Ik kan me geen enkele naam herinneren. Dat toont voor mij wel aan waar het echte gevaar vandaan komt, en de tomeloze agressie van Links is beangstigend. “De ergste haat-opmerkingen en scheldpartijen komen alleen van Rechts”, beweert Erik van Muiswinkel in een artikel op Joop.nl. Nou, Erik, wat heb je liever? Uitgescholden worden of een kogel door je kop vanwege je standpunten?

  Het wordt hoog tijd voor een meldpunt Discriminatie voor autochtone nederlanders, want iedereen die ontkend dat de oorspronkelijke nederlandse inwoner wordt weggezet als racist en achterlijke tokkie die net tot 10 kan tellen en dus niet zo moet zeuren omdat de slimmerikken in DH het allemaal wel beter weten, noem ik gewoon een landverrader. EN dat zijn dus de meeste linkse nederlanders en de meeste allochtonen.

 10. Ik discrimineer alleen diegenen die zelf discrimineren
  Ik discrimineer mensen die niet tolerant zijn, die zich niet aan willen passen aan onze gebruiken en normen en waarden.
  Ik discrimineer criminelen.
  Ik discrimineer diegenen die ons land willen uitleveren aan de sharialovers of aan de ongekende plaatboeven in de EU.
  Basta!

 11. Ben 1 vd vele zorggebruikers die door stapelbezuinigingen en hoge zorgkosten inmiddels indervoed is.
  Geen mens die een poot uitsteekt voor onze groep.
  Politici niet gemeentes niet kerken niet en 99, 9% der ned burgers idem dito.
  Ben t kotsbeu

 12. Ik voel mij gediscimineerd door zowel de landelijke politiek als de plaatselijke (gemeente).
  Ik ben onlangs gescheiden en ben woon met mijn 2 kinderen op een zolderkamer van een daklozeopvang.
  Ik mot dagelikks 2 trappen op en neer lopen wat een hel is omdat mijn rechterknie kapot is.
  Beide kids lopen bij een psycholoog maar, men ziet niet in waarom ik een huis zou moeten krijgen.
  Ik heb toch een dal boven mijn hoofd.
  Ja tot 7 januari en dan sta ik op straat met 2 kids.
  Voor mensen met een ander paspoort die 3 keer uit een sociale huur woning worden getrapt kopen ze een huis en dankunnen ze die huren zodat ze niet op straat staan maar, ik mt 2 kids kan in de …… zakken.
  Als ik geld had ging ik weg uit NL.
  Ik voel mij hier niet meet thuis.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.