15 Comments

 1. waar staat het dat het zijn bruidjes zijn?, het kunnen ook zijn kinderen, zusjes of andere famiie zijn.
  Gaarne wel objectief berichten!

 2. Off. dragen kleine meisjes geen Niqaab, pas als ze getrouwd zijn of beginnen te menstrueren moeten ze ( in de Salafitische stromingen) een Niqaab of andere gezichts en hoofd bedekking gaan dragen. Zo te zien zijn deze meisjes nog te klein om al te menstrueren dus zullen ze wel gehuwd zijn, of dat met deze meneer is weten we niet. Het is natuurlijk in onze wereld niet goed te praten. @CP Dekker, dit is een objectief bericht, ik heb nl een behoorlijke tijd in Jordanie/SA gezeten, geen kleine meisjes met niqaab op zien buiten spelen hoor.

 3. Alsjeblieft! Dit zijn kindjes die met poppen horen te spelen en niet die kerel met hen…. Ik vind dat er een wereldse wet zou moeten komen, waarin dit verboden wordt!

 4. maakt ook niet zoveel uit of het op deze foto om een echt huwelijk gaat, het gaat erom dat het op grote schaal echt gebeurd daar…kleine meisjes worden verkracht en mishandeld DAT moet stoppen….

 5. Ik begrijp de woede van de mensen hier, maar vergeet niet dat dit hun cultuur is, dit uithuwelijken van zeer jonge meisjes gebeurd al duizenden jaren in de Islam en zal NIET stoppen omdat wij, Christenen het schokkend vinden.Gezien Nederland in rap tempo geislamiseert wordt zullen de nederlandse mensen het wel moeten accepteren, onze overheid haalt de Islam hier binnen,en Nederland kijkt politiek correct weg. Er is geen verzet.Wedde dat over 25 jr hier niemand meer van op kijkt? Ik heb in Jordanië vaak genoeg geprobeerd de mensen op andere gedachte te brengen, ex koningin Noor ( Elizabeth Halaby) heeft hier zo hard tegen gestreden en is door haar stiefzoon na de dood van de oude koning min of meer het land uit gewerkt. Men zal niet veranderen, nooit niet, een vrouw is daar een slaaf, een ding, en is eigendom van de vader of echtgenoot. Zij is ruilbaar of verkoopbaar.

  • idd wat Linda zeg heb ik zelf al ondervonden bij vluchtelingenwerk. Als je als vrouw niet op avances van de “heren”ingaat proberen ze je kapot te roddelen. Niet dat dat is gelukt bij mij, maar ik kan me voorstellen als je in zon gemeenschap gedwongen zit dan ben je als vrouw de sjaak. Ik was al klaar met MIdden Oosten mensen en vluchtelingenwerk.Ik moet er niets meer van hebben.En ja niemand protesteert hier. Kan nog komen, want mensen voelen nog niet direct het onaangename. Het kan een keer ontploffen en dan hebben we burgeroorlog.

   • Juist en daarom moeten wij ons verzetten…wat de Judas overheid ons opdringt, dat is verraad!!, verraad aan onze voor ouders die vochten in de 2de WO, verraad aan onze cultuur en ons land. Waarom ligt iedereen nog steeds te slapen? Waarom is iereen hier in Nederland zo slap, zo ruggengraadloos?

 6. Het is hun cultuur in hun landen niet in onze landen dus oprotten naar hun Arabische landen.Hier in onze landen moeten ze de kogel krijgen of levenslange opsluiting zonder ooit vervroegd vrij te kunnen komen.Maar dit kan niet getolereerd worden in onze landen dus neem ze de nationaliteit af en zet ze buiten onze landen.

  • Daarom MOETEN we in verzet komen, tegen deze onze cultuur verkwanselende regering, maar wat nog veel belangrijker is, tegen de EU, de grote boosdoener in deze. Tot nu toe slaapt Nederland nog rustig verder, net als in de dagen voor WO2. Het zal mij ook zeer benieuwen wat de UK gaat doen, een brexit of de ondergang van Engeland? Wint Donald Trump de verkiezingen? Ik denk dat dit wel eens cruciaal kan worden hoe het verder zal gaan met monster de EU.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.