13 Comments

 1. Ach wat een “geloof” mij niet gezien met mijn hoofd tegen de stinkreet van mijn voorganger. Dit is duidelijk provocatie. Moet je die gasten eens horen als bv de Heilige communie of zo iets op straat wordt gedaan. Waar ik nu woon zijn de zaken waarmee ik mijn gezin en mijzelf ga verdedigen als ze echt opdringerig worden gedrenkt in varkens bloed.

 2. Wat kunnen die gasten met hun moslim geloof toch overdrijven zeg.
  Wat een onzin.
  Complete waanzin !
  Bidden doe je thuis.
  Of op dat zand en aarde waar je vandaan komt.
  Ga alstublieft terug moslim spelen in je eigen land.

  Groet uit Rotterdam.
  Sascha Costa
  PS ik heb geleerd van mijn Russische en Portugese komaf dat je je aan moet passen

 3. Ik raad mensen aan om inderdaad te gaan zoeken naar een vorm van verdediging…pepperspray…lijkt me niet voldoende.

 4. Pas geleden nog een filmpje gezien over Een Christelijke man in Turkije met een kraampje Bijbels. Die werd letterlijk weg geslagen.

 5. Een jaar geleden al zoiets gezien op YouTube, maar dan in Parijs. Waar letterlijk vele honderden moslims in het centrum midden op straat gingen zitten straatsnuffelen. En de politie: die stond er bij en keek ernaar, en leidde het verkeer een paar blokken verder om. Man, man, man, willen wij zo’n leefwereld voor ons, en vooral onze kinderen en kleinkinderen? IK NIET!

  • nee maar met een regering die de grenzen wagenwijd openhoud voor die barbaren en zolang we nog gevangen zitten in die verschrikkelijke E U zal het alleen maar erger worden en Nederlanders vormen geen gemeenschappelijk front ik ben bang voor de toekomst

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.