Partij DENK weigert Nederlanders bij een bijeenkomst in Breda

Afgelopen weekend was de partij DENK in Breda, een van hun standpunten zijn: Een sociale samenleving waarin wij oog hebben voor elkaar.

Maar als je de foto bekijkt vind je hierop geen enkele Nederlander. terwijl de actiegroep NEDERLANDS VERBOND zich had aangemeld om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn.
Eenmaal aangekomen werd de actiegroep NEDERLANDS VERBOND geweerd uit het gebouw! Ook andere Nederlanders werden geweerd uit het gebouw.

Dus DENK strijd tegen racisme maar zelf wel onderscheid maken wie het gebouw binnenkomt.

Tsja… wie is nu racistisch bezig???

 

Capture

198 Comments

 1. en dit mag dan wel dit is dus geen dicriminatie ???? DENK dat ik ook ze maar ga aanklagen hiervoor

 2. Ik ben een blanke autochtone Nederlander woonachtig buiten Nederland en ik ga op Sylvana/DENK stemmen volgend jaar! Nederland is zo verkrampt, dringend tijd voor een multiculturele injectie! Stop met het gekneuter achter de dijken, open die luiken en haal de wereld binnen!

    • Wat een slap gelul allemaal en ik stem nooit maar dan ook nooit op DENK!.
     Vind dit echt erg.
     Ik ben trots op de Nederlandse cultuur dus blijf er af!

     • Precies! Zou jij ook kunnen doen. Weg uit het enge verruwde en verhufterde Nederland

   • Een multiculturele injectie Dennis? Wij hebben geen buitenlanders nodig om ons land te handhaven, dat kunnen wij Hollanders zelf als de beste en houden ons land graag schoon van profiteurs als steuntrekkers die niets toevoegen aan ons land, dan enkel meer criminaliteit.Hoe denk je dat Nederland door wie of wat verhufterd is?

    • Precies wij hebben geen moslims nodig om hier de boel op poten te houden. Sterker de boel gaat naar de kloten als er steeds meer kanslozen deze kant op komen.KIjk maar naar moslimslanden. Niks dan haat het ruzie elite die de kanslozen uitbuiten. Sjiieten tegen soennieten. alaviete salafisten die onderling ruzie hebben. Turken die lijn recht tegenover elkaar staan. Het is een volk dat machomannen produceerd en waar je niets mee beginnen kunt. Ik trap ze liefst allemaal eruit. Ik zie steeds meer hoofddoeken op straat plus geheel in het zwart gekleed. Maar ik heb goed opgelet. Als die vrouwen zich bukken dan zie ik dat ze een lelijk lijf hebben van een molenpeerd. Foei wat lelijk. Dus kleden ze zich in die tenten. Nou snap ik het helemaal. En het gekke is dat er hele mooie vrouwen in het Midden-Oosten zijn (Iran b.v.) die bloedmooi zijn en zo graag die klotehoofddoek af willen wat ook nog eens hartstikke bloedheet op hun hoofd is. Mooi figuur en dan hoef je zo’n tent niet. Beetje ijdel mag best als je maar niet onuitstaanbaar word. Valt me op dat die moslima hier foeilelijk zijn.(dag Hanina of wat is het Halina? van het AD)Vandaar die tenten. Hoofddoeken hoogstwaarschijnlijk, omdat ze lelijk haar hebben. Zie ook steeds meer kleine meisjes met hoofddoeken op.Dat kans dat je mooi haar krijgt is bijzonder klein als je het haar van jongsafaan verstikt. Kans op werk vergeet het maar. Gelukkig is er de “levenslange uitkering””want het geld blijft hier eeuwenlang aan de bomen groeien, ook al hebben de moslims miljoenen kinderen geproduceerd. maar geen nood. Gewoon weer even een oorlogje beginnen over hoe de een anders bid dan de ander en er word weer een zooitje geloosd. Nieuwe maken is zoooooooooooo gemakkelijk. Kijk maar hoeveel kinderen en in die 5 jaar oorlog in Syrie zijn geboren.Miljoenen. Ouders die kinderen maken waarvan ze niet eens weten of ze ze een toekomst kunnen bieden. Ik walg van deze houdingen.Natuurlijk alleen de noordelijke landen zijn in trek vanwege die uitkeringen.Overigens zijn de afrikanen in Afrika althans in Ghana veel beleefder en netter dan wat hier zit. Heeft een Ghanees echtpaar mij ook verteld.Dat het gaaies van Ghana deze kant opkomt vanwege de uitkeringen.Daar worden ze keihard aangepakt als ze de fout in gaan. Hier gebeurd dat niet en dus gaan ze hun gang. Tot aanranden aan toe.Dan die arabische taal.Net alsof ze immer ruzie hebben met die gvd harde GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Net in de supermarkt weer zo’n tent te schreeuwen in haar mobiel. Ik vroeg of ze het een beetje zachter wilde doen. Hoe ze me aankeek. Hoe durf ik. Ik kijk gewoon terug zonder knipperen.
     Europa aan de rand van de afgrond. Dankzij een stelletje groene linkse debielen, die met bloemetjes hun koppensnellers welkom heten.Dag Jesse Klaver met je grote voorbeeld Merkel.Mijn stem zal absoluut niet naar jou gaan snotneus zonder levens/werkervaring.O en verder maken die hoofddoeken een statement en maak ik een statement door van plaats te veranderen als ze naast me komen zitten.Zonder een woord vuil te maken. Ik wil geen mensen naast me die trots zijn op hun moslim zijn, terwijl in naam van dat geloof mensen afgeslacht worden. Punt. En ik ben totaal geen mens die haat, maar wie niet horen wil mag voelen.Dat is mijn manier van verzet.

     • Apart om te lezen dat de bijstand in Wenen voor het grootste gedeelte naar turken gaat.Apart om te zien dat diezelfde turken de hand bijten die ze voedt. En denken dat die hand ze zal blijven voeden ook al blijven ze bijten. Als de koek op is dan zullen ze terug gaan naar thuisland of blijven in Wenen.Al naargelang de situatie. In beide gevallen zullen ze in grote armoede moeten leven als zij zo doorgaan. Zij en hun kinderen. Ze zijn te dom om dat te kunnen bedenken. Heel apart. Zegt toch veel over dit volk.
      Yvonne54

  • Dennis, jij hebt kennelijk de ‘geneugten’ van de multiculturele samenleving nog nooit van dichtbij mogen aanschouwen. Die ‘multiculturele injectie’ is er al lang geweest en nog altijd volop gaande, en de problemen stapelen zich op. Maar ik vermoed dat dit allemaal aan jou is voorbijgegaan omdat je niet verder kijkt en komt dan jouw eigen veilige elitaire blanke hoogopgeleide kringetje. Zo’n kringetje noemt jouw soort mensen dan ‘kosmopolitisch’, maar in feite leven jullie in een zeepbel, een wereld die compleet los staat van de werkelijkheid die de meerderheid van de mensen dagelijks ondervindt. Anders valt jouw enthousiasme voor het ‘binnenhalen van de wereld’ (??) simpelweg niet te verklaren.

   Het is sowieso een raar verhaal dat mensen als jij, woonachtig buiten NL, mogen stemmen over beleid in NL, maar dat terzijde.

   Als tegenstem tegen mensen met ontwrichtende, gevaarlijke ideeën zoals jij, stem ik de komende verkiezingen PVV. Niet omdat ik fan ben van de PVV of Wilders, maar omdat ik jullie soort zelfverklaarde kosmopolitische übermenschen kots- en kotsbeu ben.

   • Tja, heb nog altijd een NL paspoort, ik mag vanuit het buitenland gewoon stemmen voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Go Sylvana!! Mijn stem heb je! Dringend tijd dat er ook een museum over de Nederlandse slavernij wordt ingericht in het 19e eeuwse Ministerie van Koloniën-gebouw. Initiatief van DENK en ik sta hier volledig achter!

    • want tja je kan beter stemmen op iemand die nog nooit iets heeft afgemaakt dan op iemand die zijn cultuur met huid en haar wil verdedigen gesproken als een echte buitenlander ! Nederlands paspoort? eerder gecertificeerd landsverader

    • sylvana….. iemand zonder inhoud naar een kamer zonder inhoud. ik hoor en lees mensen zeuren over hoe het zover heeft kunnen komen. terwijl het toch 80% keyboard warriors zijn ik zie jullie niet op straat terug vechten tegen iets wat al meer dan een decenia een dictatuur is open je ogen nederland. leger? bijna weg paar oorlog schepen en een zoot infantaristen. pensioen? opgesluurped door imigranten en politicus. zorg? compleet weg bezuinigd . scholing? ha laat me niet lachen incomptente leraren en hulp die niet werkt . vervolging van de wet ? amper voorbeeld? een meisje van 12 die met een 20 jarige gaat (staat onder de wet als pedofielie waar minimaal cel opstaat) maar goh laat het niet merken als iemand zijn schulden niet kan betalen…… ik hoor mensen over nederland terwijl het enige dat nog nederlands is zijn de nederlandse…. spijtig dus moeten we maar met zijn alle naar alaska gaan ofzo toch?

     • Als Alaska nog Russisch was geweest, was ik er graag naar toe gegaan,……maar naar Amerika verhuizen,……NEE dank u!!!

     • By the way en Off topic. Die Kuzu heeft jarenlang duim gezogen. Minstens tot zijn 13 de jaar aan zijn bek te zien.

    • Meer blanke dan zwarte slaven: Hoe de geschiedenis van de slavernij is verdraaid

     De slavernij blijft een pijnlijk onderdeel van de geschiedenis. De discussie rond Zwarte Piet laait weer op omdat zijn oorsprong ingebed zou liggen in een gewoonte van slavernij en racisme.

     In oktober vorig jaar mengde VN-consultant Verene Shepherd zich in de discussie toen zij Zwarte Piet als racistisch betitelde en vroeg om een einde te maken aan het Sinterklaasfeest. Ze noemde het een terugkeer naar de slavernij in de 21e eeuw. Uiteindelijk bleek Shepherd niet namens de VN te mogen spreken. Er zijn momenteel meer slaven dan ooit. Uit de Global Slavery Index blijkt dat wereldwijd bijna 30 miljoen mensen als slaaf leven.

     Door de eeuwen heen heeft ieder ras, iedere religie en ieder volk zich schuldig gemaakt aan slavernij. De geschiedenis van de slavernij heeft ons geleerd dat mensen altijd misbruik zullen maken van ongebreidelde macht over anderen, ongeacht welke huidskleur ze hebben.

     Dat is echter niet de boodschap die we meekrijgen op school of op de universiteit en het is ook niet de boodschap die wordt uitgedragen door films. Keer op keer horen we dat de blanke mens de zwarte mens tot slaaf maakte, stelt de Amerikaanse schrijver en econoom Thomas Sowell van de Stanford-universiteit.

     Net zoals Europeanen Afrikanen tot slaaf maakten, maakten ook Noord-Afrikanen Europeanen tot slaaf. Sterker nog: in de Verenigde Staten en de dertien koloniën aan de oostkust van Noord-Amerika waren meer slaven uit Europa dan slaven uit Afrika, aldus Sowell.

     Meer blanke dan zwarte slaven: Hoe de geschiedenis van de slavernij is verdraaidDe blanke slaven werden nog slechter behandeld dan de zwarte slaven, die katoen moesten plukken op de plantages. Daar hoor je niets over op school of op de universiteit. We kunnen veel leren van de slavernij, maar het verdraaien van de feiten is onnodig,

     Dus wie is er eigenlijk nu gediscrimineerd Ik denk toch wij als blanke

     • Droom maar lekker. Ik moet mijn staatsburgerschap kunnen blijven gebruiken om op partijen te stemmen die 100% het tegenovergestelde zijn van de PVV.

    • Uhhh Sylvana heeft het ineens moeilijk met zwarte piet en noemt het discriminatie. Daaruit zou je moeten opmaken dat ze erg trots is op haar roots en dus op hasr zwarte kroeshaartjes maar wat doet ze ? Ze verft haar haren wel “blond” (voor zover het blond te noemen is). Omgekeerde wereld en een beetje hypocriet niet ? Voor uiterlijke schijn gaan principes de deur uit ?

     • maar wilders – die 1/4 indonesisch is, verft zijn haren ook blond….om te voorkomen dat men zou zien dat er ook ‘allochtoon’bloed in hem zit

    • Dennis, zeker nog nooit gehoord van de slavenhandel van de moslims?
     Dat dacht ik al, geen enkel historisch besef.
     Er werden vele miljoenen Europeanen (lees christenen) ontvoerd om als sexslavinnen en als Eunuch (want stel je voor dat ze zich zouden voortplanten) of als huisslaven te dienen voor de moslims.
     Wij hebben het alleen afgekeken en wij zijn er niet trots op.
     In de Islam moet het nog steeds, zie daarvoor IS alleen al.
     Of kijk eens tv en hoor wat de (wellicht extreme) moslims roepen.
     Dingen als : wij zullen jullie overheersen, jullie vrouwen en dochters zullen onze kinderen baren en jullie kunnen er niets tegen doen (waarschijnlijk omdat jullie dan dood zijn).

     Denk daar eens over na als je weer eens de slavernij kaart wilt trekken.

     • Islam is tegen slavernij dat staat in de koraan en als je volgende keer iets kwijt wil moet niet de islam er bij halen …..medelander

    • Er waren meer blanke Slaven dan zwart….
     Mensen die zwart zijn hebben nog nooit een katoen bolletje van dichtbij gezien….en jullie vallen nl steeds aan….
     Doe dat eens in de usa. ..waar de indianen zijn misbruikt en de blanken en de zwarte als Slaaf. …nee daar durven jullie niks te zeggen cultuurbarbaren

    • Beste Dennis,

     Zeer sterk punt!
     Een museum over de Nederlandse Slavernij moet er inderdaad komen, we mogen die goede oude tijd niet vergeten natuurlijk! Chapeau!

    • Beste Dennis,

     Zeer sterk punt!
     Een museum over de Nederlandse Slavernij moet er inderdaad komen, we mogen die goede oude tijd niet vergeten natuurlijk! Chapeau!!!

     • Ach, in de Middeleeuwen waren de meesten in Europa lijfeigenen, het zou een beetje vreemd worden om lijfeigenen te beschuldigen van Slavernij, of kan dat wel omdat we blank zijn?

      En ja, er moet eindelijk eens een museum komen over de slavernij van Nederlanders, Europeanen en christenen.

    • Alsik de baas was in nederland, zou ik gelijk uw NL paspoort afnemen. Mensen als u zijn een gevaar voor de samenleving.

   • Omdat ik de botte Nederlandse mentaliteit kostmoe was. Ben opgegroeid in het buitenland, Nederlandse ouders, op mijn 18e naar NL gekomen maar rond mijn 30ste weer vertrokken. Vooral na Pim Fortuyn werd het bon ton om overal te pas en te onpas maar te ventileren wat je dacht. Werkelijk, de onderbuik van Nederland kwam aan de oppervlakte. Wat een patjepeeër-schreeuwlelijken-land is het geworden

    • je spoort niet denis en je weet totaal niet wat er speelt in nederland dus blijf lekker daar waar je zit en bemoei je er niet mee o je kan je nederlandse paspoort ook inleveren dan ben je van ons soort onderbuik gevoel af zoals jij het verwoord

     • Nee hoor paspoort lever ik niet in, kan ik vrij mee door de EU reizen en me vestigen en gaan werken in elk EU-land. Schengen-verdrag, weet je wel. Nee dat Nederlandse paspoort met EU-voordelen hou ik! En stemmen bij verkiezingen in NL blijf ik ook doen!

    • lever je toch gewoon je paspoort in Dennis kan je mooi in buitenland door rotten

    • Dennis lekker blijven waar je ben, er lopen al genoeg van zulke vruchteloze mensen rond op nederlandse aardbodem

     • @Cindy, wat denk je van al die Antilianen, Marokkanen, Surinamers en Turken etc. met een NL paspoort. Allemaal samen kunnen die heel wat schuivingen maken tijdens de verkiezingen

    • Nou Dennis je ip is anders wel erg Nederlands zeker via een proxy geprobeerd jezelf te verstoppen in fantasy land. Nepper

     • Echt niet hoor je kletst maar wat, ik zit niet in tussen-de-dijkjes-kneuterland!

    • wegblijven dan. Paspoort inleveren en je niet meer bemoeien, wat in Nederland gebeurt Dennis

    • Beste Dennis,

     Ik ben er trots op dat ik Nederlander ben en tot aan mijn pensioen hard gewerkt heb om mede dit land op te bouwen, wat ik van menig ander niet kan zeggen.
     Uit jouw reactie begrijp ik dat je teleurgesteld bent in Nederland en zijn bewoners.
     Ik ga op jouw bericht verder niet reageren omdat ik mij niet tot jouw niveau wil verlagen, maar ik wens je een goed leven in het buitenland.
     Je hebt de juiste beslissing genomen, ik groet je welgemeend vriendelijk.

    • Dennis, je bent gewoon een landverrader, blijf weg uit Nederland misselijk makend mannetje.

  • Onozelaar…….
   Kerels als u zijn een,zo mogelijk,nog groter gevaar voor de westerse samenleving.
   Zet de deuren maar open voor het tuig ? Nee ….dank u

   • Zijn alle immigranten automatisch tuig? Europa heeft dringend immigranten nodig, wie hoest met de voortschrijdende vergrijzing de pensioenen op?

    • Voor zover ik weet worden pensioenpremies door de werkende mensen betaald en is het pensioen een uitgesteld salaris. Oftewel, je spaart zelf voor je pensioem. Anders is het gesteld met de AOW, die (helaas) ook wordt uitgekeerd aan mensen die hun hele leven beroeps werkeloos (demonstrant/ profiteur) zijn geweest.Dat wordt wel opgehoest door belastingbetalers, dus dat wordt wel een probleem met de vergrijzing.

     • Beste Angelieke,

      Gewoonlijk ga ik aan deze berichten voorbij, maar in uw geval wil ik toch wel even reageren.
      Ik behoor ook tot de categorie “vergrijzing”, heb 48 jaar gewerkt en heb in deze 48 jaar voor mijn, welverdiende pensioen, pensioenpremie betaald.
      In deze 48 jaar heb ik ook de nodige belasting betaald en de staatskas flink gespekt.
      Het eerste wat tegenwoordig over de “grijze golf” gezegd wordt is dat ze duur zijn en dat de huidige generatie voor hen moet werken.
      Ik mag wel zeggen dat ik mijn AOW en pensioen zelf verdiend heb na 48 jaar (hard) werken,
      Demonstranten en profiteurs heb je tegenwoordig ook, misschien nog wel meer dan vroeger.

     • Dennis weet het kennelijk beter dan de statistieken, waarbij in 1 jaar tijd de crimminaliteit in Duitsland en Oostenrijk met 10 procent gestegen is. En de verkrachtingen ook toegenomen zijn. Hoewel dat zo min mogelijk in de krant komt want de Multicultidroom moet blijven bestaan.Kom nou toch de mensen uit het Midden Oosten worden opgevoed met het idee dat vrouwen hebben te gehoorzamen aan hun broer/hun vader/ hun niet zelf gekozen echtgenoot. De jongste man van het gezin gehoorzaamt de broer erboven en so weiter. Het is niet de bedoeling tegen te spartelen of zelf te denken. En dat denken ze hier wel even te kunnen veranderen met een praatje van een welzijnswerker? Dacht het niet. En wat vervelend toch voor de getinte mens, het zijn voor een groot deel getinte mensen die op die manier negatief het nieuws komen. Gek he? dat mensen geen trek hebben in nog meer mensen die met bosjes de grens oversteken en met de allochtonen, die nu van zieken/zeuren/zeiken hun beroep hebben gemaakt. Tolerantie houd met zulk gedrag géén stand.

      Laatst stond ik voor een geldautomaat te wachten. Er kwam een afrikaan later dan ik en die wilde voorgaan. Ik zei: nou als je zo graag voor wil kruipen ga je gang. Een blanke man zag dat en zie niks ervan zij was eerst. Waarop de afrikaan zei: bij ons in Afrika gaan mannen voor.Hij liet me toen wel voorgaan. Die man werd boos om die opmerking en zei en we zijn hier niet in Afrika. Wat ik dan weer wel vervelend vond is dat de afrikaan na mij was en de blanke man uit boosheid voor de afrikaan ging. Ik ben zonder wat te zeggen weggegaan. Wat moet ik hiermee? Plus bij vluchtelingen werk als vrijwilliger gewerkt. En weet intussen is niet het allerbeste volk wat deze kan opkomt. Allies graties.Ik moet er niets meer van hebben. Ze weten razendsnel de weg naar de toeslagen etc. Sneller dan ik. Als je niet op hun avance in gaat gaan ze smerig over je roddelen. Dat hoorde ik pas nadat ik er al weg was. Ik wil er niks meer mee te maken hebben met die kloothommels uit het MIdden Oosten en Afrika.

      Dag Dennis ben jij misschien 1 van die mannen die dat eigenlijk wel lekker vinden vrouwen onderdrukken en een moslimstaat? Als man ben je het mannetje als vrouw de sjaak en niet zo’n klein beetje ook.

    • Jij in ieder geval niet. Maar wel profiteren van de voordelen van het nederlandsche paspoort. Ik zwaai je nu alvast uit.

     • Zeker, ik zal mijn opgebouwde AOW die ik heb opgebouwd gedurende de tijd dat ik in NL heb gewoond zeker opeisen.

     • Je bent slecht op de hoogte dennis. Je verliest elk jaar 2% van je aow de tijd dat je buiten Nederland bent

    • Wat een onnozele idioot ben jij dennis, net zo erg als een turkse veroordeelde crimineel die te laf is om z’n straf uit te zitten, een moetje ben je.

    • En waar maak jij uit op dat al die immigranten een positief saldo opleveren ? Vooralsnog kosten ze alleen bakken met geld, hebben ze wel eisen maar aanpassen ho maar, weten we niet wie of wat we binnen halen (je kunt er donder op zeggen dat er radicalen tussen zitten)………..ik heb geen enkel probleem met een buitenlander die zich aanpast (taal leren en gebruiken / tradities in gastland respecteren en productief zijn). Als immigrant zou je standaard geen recht op uitkeringen moeten hebben voor minimaal de eerste 5 jaar. Dop je eigen boontjes maar, moet ik ook doen en ik woon al 15 jaar in het buitenland (zonder hulp van lokale regering)

  • Hoe achterlijk kan je zijn, haal de wereld binnen onnozele pipo, ze moeten die islam gekken terug naar hun zandbakken schoppen achterlijke debiel !!!

  • Dzy zei het al, deed het zeer die klap v d molen? Het is duidelijk de stelling van de jaknikker die zelf niet weet waar hij bijhoort! En al helemaal z’n zelfbewustzijn al lang kwijt is!

  • Prettig gestoorde ben jij , haal maar binnen en jij zit in het buitenland , dwaas

  • Waarom dan op simons stemmen die ZWARTE PIET in de ban wil doen waar is dan onze culturele samenleving.
   En bij de 1e partij bijeenkomst mogen geen Nederlanders naar binnen.
   Dus worden de mensen in hun eigen land gediscrimineerd

  • De wereld is al binnen vriend, doe de oogkleppen af en zie wat voor geweldige multiculturele samenleving wij hebben!!

  • Dennis Zo te zien heb je die Multi Culturele injectie al gehad alleenhebben ze op de verkeerde plaats geprikt bij jou.

  • Jij voelt je vast niet helemaal lekker?
   Of zie je de bui al hangen en ben je niet eens meer bereid tegen de islamisering in te gaan?
   Blijkbaar is het normaal dat zij mogen discrimineren op huidskleur en afkomst, maar oh wee als een blanke eens iets zegt.
   Nou, ik zeg het wel: alle moslims eruit!

   • Raar he dat altijd die moslims de schuld krijgen. Hoe zou dat toch komen he? Natuurlijk zijn er ook autochtone nederlanders die niet sporen, maar de getinte mensen zorgen (veelal moslim)zelf dat ze voortdurend in het nieuws komen.Of door berovingen (zie getinte mensen in opsporing gezocht) of door voortdurend te zeiken over heel vroeger wat hun over grootouders is overkomen in de slaventijd en alles wat in hun ogen als discriminatie word gezien.Gezellige mensen op elke slak kun je zout leggen. Slaven is nog steeds de orde van de dag in veel landen en dan met name MIdden-Oostenlanden. Beste SS (silvana simons) ga je daar eens voor inzetten, in plaats van je inzetten voor mensen die al lang dood zijn. By the way blanke vrouwen werden in het ottomaanse rijk ook als slavinnen meegenomen of liever meegeroofd door turken voor de hogergeplaatsten als sexslavin. Als je toevallig een mooie vrouw was had je dikke pech.Jij Silvana zouden ze geen belangstelling voor hebben gehad. Te zwart en die zwarte vrouwen waren alleen voor het zware poetswerk ook natuurlijk slavin en helemaal onderaan de ladder en de zwarte man voor euneuch Dat zou dan weer gelukkig voordelig voor jou zijn toch? Beter poetsen dan sexslavin. Of zou je je dan ook weer gediscrimineerd voelen? De toekomst zal jou leren waar jij voor dient.
    God wat een belachelijk en achterlijk gelul en gezwets van niet alleen Denk, maar de hele politiek van Den Haag tot en met Brussel. Verwende kudt egootjes van de bovenste kast.

  • Verkwansel het land waar je nu bent ,pannenkoek! Jij weet nog niet eens waar de klok staat als die slaat en je ernaar kijkt

  • Eerst vluchten en dan veilig achter je pbtje van alles roepen.
   Wees dan een vent en knok met ons mee
   Getekend Nederlandse vrijheidstrijders

  • Ik lig dubbel van het lachen…lafaard en je woorden schat bevat alleen schelt woorden.
   Daar zou Nederland geen oorlog mee winnen met gasten zoals jij…deseteurs

  • Ik was tot 2011 eigen rijder
   Had een scan va 530
   In de jaren 2011 2012..2013 6 x dubbele hersen infarct gehad..truck moeten verkopen met 2 ton schuld.
   En dan Hoe je in dit land behandelt wordt als uit vuil…
   Ben ik voorstander van deze nedeland echt niet….ik wil ook naar het buitenland…..ik heb het ook gehad…ja dan ben ik een looser en landverrader

  • Groot gelijk. Het ned. Verbond is een soort neonazi vereniging en zo overal geweerd moeten worden

  • @Dennis, blijf alsjeblieft waar je bent en vraag meteen de nationaliteit aan van het land waar je verblijft. ‘Nederlanders’ met deze denkwijze mogen van mij voor altijd wegblijven en moeten zich vooral NIET bemoeien met de Nederlandse politiek…

    • Dennis. gemakkelijk praten en klagen als je zelf niet in Nederland woond en waarschijnlijk ook geen last zal hebben van je foute beslissingen.

  • Haal de wereld binnen? En waar gaan we de wereld laten dan in dit kleine landje? Ga jij de helft van je huis afstaan?

   • Ik heb geen huis meer in Nederland. Maar ruimte genoeg, niet zo krampachtig plannen allemaal. Allemaal zo aangeharkt…

 3. Ja hier over krabben ze zelfs in de tweede kamer achter hun oren van. De partij die niet opgericht mocht worden is er toch in geslopen de moslim partij! Maar idd zoals de foto laat zien hebben ze een grotere achterban dan dat menig persoon gedacht zou hebben! Nu is mijn vraag heeft deze partij wel recht te bestaan! Twee dissidenten die de partij van de arbeid hebben verlaten en hun zetels hebben mee genomen om slinks toch een moslim partij op te richten. Maar als je opstapt bij de PVDA geef je toch je zetel aan de partij die je verlaat terug zodat daar andere pvda’rs op komen te zitten! Over die foto heeft de kop geen gelijk er mogen wel allerlei nationaliteiten opstaan maar veel zijn er in nederland geboren! Wordt tijd dat de dubbele nationaliteit in nederland wordt opgeheven net als in andere landen gebeurd! Woon je 5 jaar in nederland dan automatisch nederlander geworden en je andere nationaliteit vervalt!

  • De partij die niet opgericht mocht worden???? Lekker betuttelend, typisch Nederlands “. Is dit nu de vrijheid waar de PVV voor staat? Gelukkig bestaat er in NL nog altijd vrijheid van vereniging. GO DENK, GO SYLVANA!!!

   • Volgens mij is Dennis gewoon een Nederturk en een vooruitgeschoven pion van Erdoganus (Let op de laatste 4 letters, gnignignigni)

   • Wat is die Dennis een persoon met een rare kronkel.. hahaha

    Dat ie lekker met “blondie” Sylvana gaat samenwonen

 4. Zodra de PVV aan de macht komt dan wordt denk, dacht. De grenzen worden gesloten. De criminelen met een dubbel paspoort worden uitgezet. De islamisering van Nederland is dan voorbij. Islam onderwijs wordt verboden. Moskeeën worden gesloten. Stem op de PVV. Eigen volk eerst.

   • Wat een idiote trol/landverrader ben jij met je zgn. buitenlandse leventje, studentje of consultantje.

    • Dank je. Veel succes in het benauwde polderland waar de dijkjes te hoog zijn om over heen te kijken.

   • DENNIS IK HOOP DAT JE LEKKER IN HET BUITENLAND BLIJFT WANT ALS JE DIT SOORT ZAKEN OP STRAAT DURFT TE ZEGGEN BEN JE DE VOLGENDE VOOR EEN POLITIE ONDERZOEK.

    • Keep dreaming! Als dit Wilders’ Nederland wordt, waar de politie je gaat onderzoeken voor het uiten van je mening, dan moet de PVV nog harder bestreden worden! Partij van de SCHIJN-vrijheid!!! Wilders is een nepper, een demagoog.

 5. Ongelofelijk en dat kan allemaal hier in Nederland.Ik ben altijd een zeer tolerant mens geweest Dacht nooit in kleur, maar keek naar gedrag. Nu in korte tijd ben ik van links steeds meer naar rechts gegaan. Ik kots van onze regering en ik kots van Brussel met die alcoholistische mongool aan het hoofd, die duidelijk onze cultuur wil wegvagen door zonder bovengrens drommem mensen met een andere cultuur binnen te laten.En dan ook nog te zeggen (Timmermans) jullie pikken het maar. Diversiteit is wat wij in Brussel willen en wat jullie ervan vinden doet er niet toe.Wat een walgelijke vertoning dat hele Brussel.Ik moest nooit wat van PVV hebben en denk ook niet dat die nog iets kunnen veranderen aan de puinhoop van Brussel Maar toch stem ik erop, want de gevestigde partijen, daarvan weet ik zeker dat het sowieso niet goed gaat komen. Die gaan met dezelfde vaart door met wat Brussel besluit. Ik die zich nooit met politiek heb bezig gehouden, ben nu razend met wat die mongolen met onze mensen doen. Ouderen is geen geld voor. Leger wegbezuinigd. Maar wel grote aantallen vreemdelingen binnen laten, waarvan je niet eens weet welke bedoelingen die hebben. En die ook nog eens de rest van hun leven gepamperd worden door de regering. Somaliers vinden het prima de bijstand. Pure rijkdom voor ze in vergelijk met wat ze in eigen land hadden. Waarom werken als je alles gratis krijgt. Er zitten meer buitenlanders in de bijstand en een heel klein handje autochtonen. Mijn kinderen en kleinkinderen. Wat staat ze te wachten. Het zweet breekt me af en toe uit. Leiders die volkomen psychopatisch zijn en die stomdronken hun werk doen. Kijk op you tube en aanschouw uw stomdronken sadist Juncker.

  Yvonne 54

 6. M.D. je hebt helemaal gelijk.
  Ik snap niet dat ze gelijk die zetels hebben afgenomen.
  Het was al gelijk hun bedoeling ze zijn de ploitiek ingegaan om alleen de evt zetels in te pikken.
  Deze hadden gewoon bij p.v.d.a. moeten blijven.
  Ik begrijp überhaupt niet dat ze een moslimparty toelaten.
  He maar die landverraders laten dat wel toe en de PVV die voor het normale volk opkomt willen ze kapot maken.
  Nou hoop datde PVV 90% van de stemmen krijgen.
  En wil je daar niet op stemmen stem dan op de SP.

 7. wie gaat er aangifte doen ? niemand want wij hebben niet zulke lange tenen.. vier lekker je eigen feestje, maar laat ons dat ook doen..

  • Zou het niet beter kunnen verwoorden. Geen aandacht geven dit soort onnozele acties! Puur aandachtjunkies zonder inhoud.

 8. Zo te zien waren er zelfs wel zon 20 mensen komen opdagen, al denk ik dat men nog wat loslopende omstanders en huishoudelijk personeel van het zaaltje heeft gevraagd voor de foto om het nog wat te doen lijken.

 9. Ik wil niet goedpraten wat de partij DENK doet, want ik vind dat zij een sociale samenleving op de verkeerde manier nastreven. Toch vind ik de schrijver van dit artikel de echte racist door deze mensen geen Nederlanders te noemen. Ik vind het zo kort door de bocht en ronduit racistisch om alleen blanke mensen Nederlanders te noemen.

 10. Dit zijn geen Nederlanders, maar Nederlandse staatsburgers. Nederlander zijn is cultuur historisch bepaald en word je niet door een pasje met een stempel erop.

 11. de leden van DENK zijn zo simpel, die doen er alles aan om gediscrimineerd te worden hebben ze wat te mekkeren maar ze vergeten dat waar ze vandaan komen hun mond moeten houden anders krijgen ze nog lijfstraffen zo lopen ze daar achter en met vrijheid van mening is daar ook wat te sleutelen ,dus willen ze hier de grote jongens uithangen en proberen ons te kleineren ik zou zeggen vertrekken naar waar het beter is,dan kunnen wij st klaas en veel zwarte pieten ontvangen zonder gezeik

 12. mooie foto geen een Nederlander aanwezig onee mocht niet naar binnen wie discrimineer er nou hahahaha wat een afgang na het lezen van de uitlatingen van onze nederturkjes kan ik maar een ding zeggen,Een minderhedenpartij heeft weinig te winnen bij escalatie van het debat over etnische minderheden.
  Door etnische en religieuze verschillen op de spits te drijven gaat Denk mee in het frame van Geert Wilders, die daar dankbaar van zal profiteren.
  Als de verkiezingen begin 2017 over etnische tegenstellingen, de islam en immigratie gaan kan de PVV vanuit een leunstoel campagne voeren.
  Denk bereikt dan wat het wil voorkomen: een monsterzege voor de PVV.Een racist word niet geboren maar gemaakt

 13. dit doet mij denken aan 40-45
  toen was er hier ook zo.n geestelijk gestoord iemand met zijn partij die bepaalde bevolkingsgroepen weigerden in winkels en parken en zo.is het mogelijk om deze partij te ontbinden of te verbieden?

  • Helemaal mee eens Josua. Daar krijg ik nou ook de griezels van en dan dat arrogante: zo van jullie kunnen mij/ons lekker niets maken want ik krijg jullie wel! Zo komt et bij mij tenminste over…Ik heb het Dennis allemaal netjes proberen uit te leggen, maar verwijt mij weer onterecht van alles wat niet klopt! Als hij die partij zo verheerlijkt klopt er iets niet en is ook echt gevaarlijk…Zitten ze zo achter PVV en Wilders aan, maar tegen zo’n partij wordt niets tegen gedaan! En dan nog iets: die vergrijzing komt door alle inwoners van Nederland en ook diegenen die binnenkomen en hier blijven! We worden allemaal ouder maar met velen wordt het onbetaalbaar; vooral als er niet gewerkt wordt maar alleen in de bijstand!

 14. Ach mensen maak je niet druk dit soort politici helpen zichzelf om zeep …hersenloze fricandellen.

 15. Dan weten de Hollanders ook hoe het is om in je eigen land GEWEIGERD te worden. Aan die reacties te zien vinden jullie dat noet echt leuk. Maja als het bij een Marokkaan of Turk of weet ik het gebeurde dan was het geen probleem geweest!

 16. Denk, PVV, Nederlands Verbond, Erdogan, Poetin, Trump, FN…….. Allemaal uit hetzelfde hout gesneden en dat is geen goed hout. Allemaal schreeuwen om het hardst en blijkbaar is dat het enige wat nog wordt gehoord door de mens anno 2016. Allemaal napraters zijn we geworden en echt nagedacht wordt er niet meer. Je kunt Nederland de rug toekeren en emigreren….. overal kom je hetzelfde tegen en allemaal net zo oppervlakkig als ik in bovenstaande reacties lees. Ik wordt niet moe van PVV-ers, Denkers of welke schreeuwers dan ook. Ik wordt moe van de mens. Wat een volslagen achterlijk ras is dat aan het worden. Geert, dankjewel voor het wakkerschudden. Sylvana, je bent echt een prachtige vrouw, maar zwarte piet blijft. En de rest: Blijf vooral niet nadenken, polariseer maar lekker verder, ga lekker iedereen haten die niet nederlands is, kijk af en toe naar shownieuws, hart van Nederland of I love Holland, whatsapp je gek, kijk filmpjes die je gelijk bewijzen, sluit je af van de wereld en wordt dommer en dommer en laat mij met rust. Vriendelijke groeten Robbin

  • Valt mee hoor Robbin, de wereld is groter dan NL, er zijn echt wel plekken waar fatsoen en intellect nog gewaardeerd worden

   • Vertel me aubergine waar dat dan wel kan zijn. Ik dacht steeds vluchten kan niet meer.

    • Je kan zonder veel moeite in de hele EU terecht, Schengen regels. Maar vertrek uit Nederland. Je kunt niet teveel afwijken van de gemiddelde gangbare mening, dan word je vreemd aangekeken. Je hele manier van denken wordt meegezogen in die middelmatige ongenuanceerd racistische schreeuwerige huftermentaliteit die de norm is tegenwoordig

 17. Partijen zoals de Partij Denk horen niet in Nederland thuis! Hun denkwijzen streven niet met de Nederlandse cultuur en tradities. Laat de partij Denk eerst maar eens naar Turkije gaan om daar de mensenrechten te verbeteren. Hier wil men alleen maar macht, zij willen enkel en alleen hun wil opleggen bij de de autochtone Nederlanders. In geen ander land op de Wereld heb je zoveel rechten als in Nederland, zelfs Erdogan zou hier nog Minister President kunnen worden. Dat zal andersom nooit kunnen gebeuren.Nederland is Nederland allang niet meer…nu snap ik waarom ze het ooit NEDERland hebben genoemd. Nederig aan alle buitenlandse culturen en tradities behalve die van ons zelf.

  • Horen niet in Nederland thuis? Wat bekrompen! Iedereen die in Nederland woont kan vrij een vereniging of partij oprichten.

 18. Beste mensen. Deze Dennis is geintruweerd om deze mening te verkondigen. Het is een vazal van de partij Denk. Helemaal de manier waarop hij achter Sylvana Simons staat. Het liefst zou hij in haar kont kruipen. Het is een intrigant, een uitlokker. Links laten liggen dit soort figuren. De geschiedenis zal met dit soort kakkenlakkers afrekenen.

  • Jullie moeten toegeven dat het amusementsgehalte van Dennis heel hoog is. Hij kan zich zo aansluiten bij DENK.

 19. Geïnstrueerd, in de kont kruipen is fysiek onmogelijk en kakkerlak. Overigens is uw mening juist tegengesteld aan wat men hier beweert: Dennis is Nederlander en dus volgens u niet welkom bij Denk. Dat noemen ze een contradictie.
  Met vriendelijke groeten Robbin

 20. Ik lach me helemaal lam. Deze mensen gaan de dienst uitmaken in dit land omdat de Nederlander een laffe hond is en nooit voor zichzelf opneemt. Kijk maar naar ons gedrag in de 2e wereldoorlog. Nergens zijn zoveel mensen verraden bij de bezetter, nergens was het verzet zo beperkt als in Nederland. Nederlanders hebben een grote mond maar verder ho maar. Islam, sla je slag!

 21. Denk moet blijven! Turks cabaret en gratis! Kuzu tegen Powned in de SP gang van 2e kamer gebouw:”Jullie mogen hier niet komen. Jullie krijgen een waarschuwing aan je broek.”
  DENK presenteerde Simons vanuit de 2e kamer en werd op de vingers getikt door de 2e kamer politie.
  Dat is DENK! Ik heb gegild van plezier. Dus, DENK, ik heb nooit Turks cabaret meegemaakt. Heerlijk. Alsjeblieft blijf!

 22. Dennis, waarom doe je zelf zo neerbuigend naar iedereen die een andere mening heeft dan jij? Dat geklaag van jou over niet over de dijken heen durven kijken is nou ook niet echt heel erg origineel. Het is eerder een stoplap. Je noemt jezelf ‘hyperkosmopolitisch’. Mag hoor, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat je vanuit jouw eigen visie op de wereld graag mensen de les leest die niet zo kosmopolitisch zijn.

  Het punt is: put your money where your mouth is. Je hebt het over van alles en nog wat, over huftermentaliteit en een gebrek aan intellect. Dat dat elders in elk geval ‘wel gewaardeerd wordt’. Maar haal je niet heel gemakkelijk jouw eigen meningen en intellect en ontwikkeling door elkaar? Is het niet mogelijk om over intellect te beschikken en toch kritisch te zijn over immigratie?

  Dat er ‘veel gereisd wordt’ en dat we er maar aan moeten wennen, is een andere stoplap van je. Het is nogal een drogreden, want je stelt eigenlijk dat er omdat er gereisd wordt, automatisch maar geen grenzen aan gesteld moeten worden. Of dat dat in elk geval niet mag.

  Neem het niet persoonlijk, maar ik vind je hier vooral een trol. Je weet precies waarmee je op rode knoppen kunt drukken hier bij mensen, en dat mag zelfs. Maar je predikt tolerantie terwijl je tegelijkertijd niets dan minachting zaait. En als je dat nog zou doen met goede argumenten en niet met uitgekauwde stoplappen, drogredeneringen en andere dingen die precies zo inhoudsloos zijn en uit een (vermoedelijk) iets hoger opgeleide onderbuik, maar nog steeds een onderbuik, komen deed, had ik er nog enige achting voor.

  Maar dat doe je niet. Ik nodig je uit om te laten zien dat je geen stomme trol bent.

  Ik ben benieuwd.

  • De immigratie wordt als zondebok gebruikt. Er is helemaal geen massa-immigratie, de grenzen van Europa zitten al jaren dicht. Die 1 miljoen Syriërs die binnen zijn gekomen zijn een druppel op een gloeiende plaat, en iedereen krijst moord en brand. Die 1 miljoen zouden we met gemak als EU in zijn geheel kunnen opnemen.
   De echte problemen liggen bij ons zelf. Onze over-consumptie, ten koste van de meerderheid van de mensheid die in Tweede en Derde Wereld-situaties leeft. Ons financiele system dat volkomen verrot is, we hebben de banken toegelaten geld uit lucht te maken en ze hebben zich ten koste van andere maatschappelijke sectoren in een eerste plaats in onze economie ge-elleboogd en nu loopt het al jaren spaak. Roofkapitaal gaat rond, zuigt gezonde bedrijven uit en vertrekt, rijker geworden, naar een volgend slachtoffer, faillissementen en bergen werklozen achterlatend (V&D!) De gezondheidszorg verzekeringen is een kartel van 4 grote verzekeraars, ontstaan met goedkeuring van de regering. Als er te weinig woningen zouden zijn ligt dat niet aan vluchtelingen maar aan onze overheid die er al decennia niet in slaagt voldoende woningen te voorzien voor de bevolking (ik heb soms het idee dat de woningnood bewust in stand wordt gehouden omdat dat ergens de belangen van enkelen dient. Waarom is er in een rijk land als Nederland nog altijd woningnood?) Die problemen, allemaal de schuld van immigratie en Nederlanders van buitenlandse afkomst?
   Wij behoren tot de ongeveer 11% van de wereldbevolking die het relatief gezien goed heeft. Goederen, voedsel en grondstoffen stromen naar de Eerste Wereld, ook naar ons dus. De overige 89% van de mensheid moet het met minder tot veel minder doen. Ik heb lang genoeg in Derde Wereldlanden verbleven om te zien wat wij wel hebben en anderen niet. Met de huidige stand van informatie-uitwisseling en telecommunicatie wordt dat verschil ook voor die 89% steeds duidelijker. Velen onder hen zullen hoe dan ook op reis gaan, op zoek naar welvaart die hen ook toekomt maar hen ontnomen wordt. Als dit niet goedschiks gekanaliseerd wordt, dan wel kwaadschiks op een dag. Wilders komt alvast niet met een oplossing.
   Wilders is een op macht belust demagogisch talent die de onvrede weet te kanaliseren richting de gemakkelijkste zondebok. Heb meer het idee dat hij een narcistische persoonlijkheid is die kickt op aandacht en in de belangstelling staan dan de belangen van de Nederlanders dienen. Wee als hij in het zadel komt. Net als Le Pen in Frankrijk. Nederland is alleen maar “dommer” geworden sinds Fortuyn. Met die typisch Nederlandse kudde-mentaliteit praat iedereen elkaar maar na, zonder kritisch na te denken. Net een kudde schapen.

   • Gelukkig dan maar dat NL weer slimmer geworden is door jou vertrek zullen we maar geen namen noemen Dennis?
    En helaas heb je gelijk dat NL veel dommer is geworden sinds Fortuyn, dat hebben we dan te danken aan de economische vluchtelingen. Dat is zelfs wetenschappelijk onderbouwd.

   • Verkrampt lamgeslagen laf kudde volkje meer niet.
    PVV wordt daarom een groot partij.
    De wereld is groter dan Nederland en zijn gelukkig meer mensen met gezonde verstand en mentaliteit in de wereld.
    Dennis je heb gelijk.als jouw zouden er meer moeten zijn.dan word de land en de wereld nog leefbaarder.

  • Wat een waanzin. Verzet je eerder tegen Wilders en trawanten, een bende gevaarlijke ophitsers. Als er straks in Nederland moslims worden vermoord weet je waar het vandaan komt.

   • Dennis is misschien een moslim met gebruik van een nederlandse naam? Nou liever niet Zweden als voorbeeld nemen met hun totaal mislukte multicultiedroompje of zoals Frans Timmermans onlangs Zweden als ontzettend goed gelukte multicultigebeuren aanhaalde. Zweden waar nu na Zuid afrika het grootste aantal verkrachtingen gebeuren. En dat sinds het binnen halen van moslims. Totaal kansloos daar waar veel moslims zijn. Een en al ellende in moslimlanden. Komt nooit wat van de grond. Altijd dictaturen. Hoe zou dat nou toch komen he?Ik ben daar 1 keer geweest in een moslimland. 1keer en nooit meer. Wat een vreselijk soort die mannen. Je voelt handen aan je achterwerk als je op een markt loopt. En dat terwijl je je nog aanpast aan hun kledingvoorschriften. Ik walg van dat soort. Jamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ze zijn niet allemaal zo. Nee maar genoeg om er niet nog meer binnen te halen. Walgelijk die hele cultuur. En jij Dennis bent een dom vervelend joch die totaal niets van die cultuur weet of het juist wel weet, maar met totale ontkenning. Zo’n beetje als dat jochie Klaver.

    • Generaliserende hets-praat. Geen feiten. Als je zo over Joden praat (ze beheersen het financieel systeem, ze bestelen de Europeanen, het zijn parasieten etc.), wordt je weggezet als antisemiet. Over Moslims mag wel zo gepraat worden? Deze sfeer is gevaarlijk. Op een dag zijn moslims het slachtoffer van vervolging, en kunnen we ons na dergelijke verschrikkingen gaan afvragen hoever het zo heeft kunnen komen en herdenkingsmonumenten etc. oprichten. Tja, dankzij Wilders en de PVV dus.

     • Moslim is nog sdeeds geen Ras
      zo heb je Berbers , Indonesiers , alle soorten rassen met dezelfde ideologie.

      En daar kan men dan tegen zijn en dat noemt men vrijheid van mening. Wat niet toegelaten is in die godsdienst ( en andere godsdiensten ) maar ja in Europa hebben we al dat godsdienstig gelul en bemoeinis niet nodig.

      het is een ideologie, basta

      dus het is HEEL normaal dat veel mensen tegen een radikale ideologie zijn, vooral wanner het een godsdienst is die daarbij nog de wetten wil opdringen.

      En jij als we de media volgen wanneer ze het over terroristen hebben zeggen ze nooit he het was een marokaan , neee veel te mooi , hij woont in belgië dus het is een belgische terrorist

      Jij bent niet geboren in nederland wat geeft dat jij geen Nederlander en in het buitenland gaan ze je sdeeds ook bekijken als een buitenlander.

      Aan je reaktie te zien ben je wel heel gefrustreerd voor een nederlander, mag ik raden , je woont in Noord Africa?

      voor je info tekstje van uit de coran wat totaal niet met onze waarden meegaat

      In vers 24:32 staat: ‘En huw de ongehuwden onder jullie en de deugdzame onder jullie mannelijke of vrouwelijke slaven.’

      Dus net als iedere moslim mogen ook slaven geen buitenechtelijke relatie hebben. Hoe is het dan mogelijk dat ze zonder islamitische huwelijkse betrekkingen gemeenschap gaat hebben met haar meester? Dat is zijn (buitenechtelijke gemeenschap) en dat is een grote zonde in de islam.

      En Allah weet het beste.

      Mooi niet?? ze hebben in hun boekje slavenwetten , en natuurlijk veel meer van die idiote rasischtische wetten te veel om hier op te noemen

      en dan vraag je je af ??, waarom is iedereen tegen die teologie , gewoon het is niet aanvaardbaar

     • Uit onderzoek is gebleken dat sinds de komst van al die vluchtelingen naar Zweden aldaar het aantal verkrachtingen met 1472% is toegenomen.
      Wel vreemd die toename als de multiculti samenleving zo een succes zou moeten zijn…..

  • Tijd dat Nederland zich voorbereidt op de toekomst en de domme anti-multiculti-kramp stopt. Weg met de demagoog Wilders die enkel een dictatuur wil waarin er geen vrijheid meer is, alleen maar wat past in een benepen nationalistisch Nederland.

   • Je kunt en mag het ook zien als het uiteenspatten van de multiculti bubbel.
    En een partij als DENK maakt het er zeker niet beter op.
    En jou favoriet, Sylvana, ik zou zeggen trouw met haar als je zo gek op haar bent.

 23. Partij DENK , nu nadenken kunnen ze al niet , komt er weer zo’n malloten partij er in Nederland bij, wat een stelletje stumpers bij elkaar.

 24. Dennis ik als Hollander sluit me hierbij volledig aan.

  men neemt alles aan zonder kritisch ernaar te kijken. de media is hier de grootste boosdoener. zo heb je linkse en rechtse media zo heb je westerse en midden oosten media. dat zijn de grootste racisten met een politiek agenda. hier zijn de meeste lezers die hier hebben gereageerd slachtoffer van geworden omdat ze te lui zijn om rationeel na te DENKen zowel de linkse en rechtse groepen. zelfs dit stuk is geheel uit zijn context gehaald (politiek motief)?

  het zijn altijd de moslims.

  raar hoe komt dat toch.

  simpel gewoon selectief te werk gaan. vergrootglas.

  elk slechte moslim ter wereld dagelijks aandacht geven bij nos. en de kudde schapen nemen dit klakeloos over.

  maar de media zou de aanval ook ons kunnen richten. weet u wat u dan dagelijks te zien krijgt. vader vekracht dochter, zwemleraar verkracht leerlingen. en ga zo maar door.

  DENK RATIONEEL

 25. Leden van het Nederlands verbond zijn volgens mij niet uit op een sociale samenleving, maar gewoon fascisten en nationalisten dus ik begrijp dat Partij Denk deze mensen niet heeft toegelaten!

 26. Nederland is naar de klote. De Nederlanders zijn naief en goed bedoelend maar zien niet in dat de meeste daar misbruik van maken en geloven werkelijk alles wat hun wordt verteld. Nederland wordt steeds minder Nederland dus wordt het de hoogste tijd dat ik mijn plek elders ga zoeken. Het is alleen jammer dat de goede onder de kwade lijden. En wat de massale instoom over het hoofd ziet is dat ook deze mensen straks spijt krijgen dat ze Nederland hebben gekozen als hun stukje geluk. Want het is gewoon een leeg trek oort.

 27. Wij laten ons zwaar beïnvloeden. Het begint met o.a. geen zwarte Piet, negerzoenen en wat allemaal nog meer? Baas in eigen land?, vergeet het maar het wordt alleen maar erger. Het geloof in alle soorten maakt veel goed maar brengt ook heel veel kwaad. Dat wat WIJ hebben opgebouwd wordt door veelal de mensen van overzee vernietigd. Wij worden verkracht en kijken toe. Voor alle vrouwen gelijkheid brengen. Zowel de mannen als de vrouwen Daar ben ik voorstander van!

 28. tja als nu alle getinte mensen op denk gaan stemmen worden ze wel meteen de grootste partij. Worden pvda vvd cu pvv etc dan ook in kamer geweerd

  • Precies! Al die domme buitenlapderhaat. En ik doe mee met hen! De PvdA die haar normen en waarden heeft verkwanseld, en totaal haar oorspronkelijke achterban niet meer vertegenwoordigt, dat wordt de grote verliezer

   • Aaah, je geeft dus toe dat jij ook een gekleurde nederlander bent.
    Nu alleen nog ff uitzoeken of je Turk of Marrokaantje bent.

 29. @ eric

  wat zeg je nou.

  heb je onze bijbel wel is gelezen

  Jezus zegt (volgens de Bijbel): 26 “Ik zeg jullie: wie heeft zal nog meer krijgen; maar wie niets heeft, hem zal zelfs wat hij heeft worden ontnomen. 27 En die vijanden van mij die niet wilden dat ik koning over hen werd, breng hen hier en dood ze voor mijn ogen.”28 Na deze woorden trok Jezus verder, op weg naar Jeruzalem. Lucas 19: 26-28 AUW daar die vredelievende Christendom.

  zo staat de bijbel vol met dit soort teksten.

  anti homo tekste. oproep tot moorden. oproep tot aanslagen. ja ons eigen boekie.

  blijkbäar snap je er weinig van dumbi. volg de kudde maar. je bent verloren.

  go go dennisss!!

  • Ik twijfel geen moment meer. Deze mensen kunnen of willen niet denken voor een leuke gezellige samenleving. Het enige waar ze over dromen is macht.

 30. yvonne als iemand hier macht wil dan ishet kereltje wilders wel.

  zo zie je maar hoe ongeschoold zijn volgelingen zijn.

  zo kortzichtig en doen alsof ze alles snappen

  • Heel Den Haag en Brussel wil macht. Wilders inclusief.Op Wilders stemmen trekt in ieder geval weer een stem weg van de gevestigde partijen, die er een puinhoop van maken. In mijn hoop dat de gevestigde partijen even een pak op hun flikker krijgen. Wilders word geen alleenheerser. Want te weinig stemmen. Mensen gaan toch weer op de gevestigde orde stemmen. Kennelijk snap jij dat niet Markie Rutte. Alles wat daar zit, Wilders Rutte, Denk en de rest zijn verwende Kudt egootjes, die alleen met eigen belang bezig zijn.

 31. kijk is aan. je bekent nu dat ze allemaal macht willen. waarom vind je het frapant dat denk daar op uit is. wilders komt niet met oplossingen. wilders is een sensatiezoeker een aandachtrekker. stem op DENK. beter dan die elite racist

  • Blijf lekker dromen, geen enkele weldenkende Nederlander zal het ooit zelfs maar overwegen op DACHT te stemmen.

 32. De islamiet discrimineert zelf ons de kufir en de Armeense christenen, dhimmies die er ook waren. Bij de islamieten is discriminatie en haat zelfs voorschrift in hun boek. 8:12 & 9:29 en van vrouwen 4:34 etc.
  Dat ze artikel 1 tegen anderen gebruiken geeft al aan dat dit artikel overbodig is, aangezien het geld voor zaken waar iemand niks aan kan doen. Een ideologie/religie is een keuze die men maakt om dit te steunen. het islamietenvraagstuk zal bij wet moeten aangepakt worden.

 33. Ach die partij Denk bloed vanzelf dood. Nou weer dat achterlijke filmpje van die gasten. Las onlangs dat de vrouw van Kuzu twee meter achter hem loopt. Dan weet men genoeg. Dat las ik op een site, die dat niet zomaar zegt, want anders krijgen ze natuurlijk weer smaad laster aan hun broek van Denk. Ach en Silvana kan goed babbelen, maar ik heb al zoveel mensen gezien die goed kunnen babbelen, maar verder werkelijk niks kunnen. Markie Rutte kan babbelen, maar verder zit er totaal niets maar dan ook niets in dat jochie. Nooit volwassen geworden volgens mij. Nooit een vrouw gehad. Nooit verkering gehad.Hij lult alles aan elkaar, maar zegt niets zinnigs. Zo ook Denk. Als je heel goed luistert naar wat Silvana zegt dan is het hoop geschreeuw weinig wol. Raar kind vind ik het.Ze is zo ontzettend onsympathiek. Kan totaal niet tegen kritiek zag ik bij Wereld draait door. Wat ik zie is dat alles wat naar Den Haag wil totaal niets is en kan. Kijk naar dat speknekje van der Steur. Allemensen wat een ongelofelijke lul.De boel moet eerst instorten en vaak staat er dan een echte leider op, die gedurfde beslissingen durft te nemen en echt in het belang van ons land bezig is en er niet alleen zit voor zichzelf. Denk zal niet ver komen. Die gasten gaan elkaar vanzelf in de haren vliegen. Marrokanen haten turken en turken haten marrokanen en zwarte mensen worden in Turkijke zwaar gedsicrimineerd. Vrouwen trouwens langzamerhand ook weer. Vrouw van Erdogan (moest natuurlijk van haar man) zeggen dat het normaal is dat een man vier vrouwen heeft. Tja wat een zielige maatschappij gaat Turkije tegemoet. Ik heb medelijden met dat gedeelte turken die niets van Erdogan moeten hebben. Die gewoon jong zijn en een vrolijk leven willen. En dan komt die ideologie en weg leuk leven. Bang als je een keer een pilsje drinkt. Word je even flink door zo,n idiote ideologische extreme moslim gemept. Wat een achterlijk geloof is het toch.Altijd ellende daar waar veel moslims wonen. In alle moslimlanden komt niks van de grond. Vele arme mensen en klein bosje mensen die stink rijk zijn,Omdat de mensen express dom gehouden worden. Mensen zonder kennis kun je beter dicteren.Dan dat ramadan. Man man man het meest achterlijke wat je kunt verzinnen. Kinderen zonder eten naar school sturen is gewoon pure mishandeling.
  En dat een maand lang. GVD en dan iemand in dienst hebben die een maand lang voor dood op het werk komt.En dan raar vinden dat die gasten geen stageplek vinden of gediscrimineerd worden.Als ik een bedrijf had moet ik ook geen gast die een maand lang voor dood op het werk komt. Iedereen moet rekening houden met dat gekke gedrag En dat allemaal om te voelen hoe arme mensen zich voelen.Ja hoor wat helpt dat arme mensen. Belachelijk echt volkomen belachelijk.Er is niets wat ik verzinnen kan wat nog dommer is dan die hele Ramadan.En het interesseert me ook geen ruk die hele idiote ramadan.Komt ook veel te veel in het nieuws.

 34. Hoe harder ze schreeuwen hoe zwarter het word..Moeten we niet eens gaan kijken wat er mankeert in hun cultuur. Gelijken rechten, gelijke zwaarden

 35. Hoe harder zij schreeuwen hoe zwarter het word. Moeten we niet eens gaan kijken in hun cultuur ik denk dat er genoeg te vinden is wat wij niet leuk vinden. Onverdoofd slachten bijv.

 36. O ja zeker er is nog veel meer in deze krankzinnige cultuur/religie te vinden. Kijk maar eens op internet bij Der Welt. Een duitse krant. Christenen zijn doodsbang van de moslims in de asielzoekerscentrums. Dit vanwege de ramadan. Zij worden verplicht ook te vasten door die “aardige” moslims.Kunnen ze natuurlijk niet tegen als een ander eet. Zoals altijd moet iedereen rekening met die krankzinnige regels van moslims houden En als de christenen niet meedoen? Nou lees het zelf maar. Tuig van de riggel noemden wij dat vroeger. En dat tuig moeten wij pamperen van Brussel. Volkomen krankzinnig.Links zal wel weer roepen is niet islam hoor.Wat het dan wel is mag men als raadsel oplossen. Nee, het is: en islam en cultuur. Dan die marrokanen in Almere. GVD als ik de kans kreeg zou ik ze gvd helemaal verrot slaan met een dik stuk hout.Politie is een stel bange schijters geworden. Ze mogen ook niets meer. In marroko worden dit soort wel even goed aangepakt. 100 stokslagen. Van mij kunnen ze ze krijgen. Persoonlijk.En keihard.Dan welle begrijpe

 37. dennis zou je het ook niet erg vinden als er 1 miljoen niet moslims binnen zouden komen?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.