Politie in Ede is een lachertje, Marokkanen maken daar de dienst uit!

Check dit dan. Let vooral op die fucking politie nerd! Hoe heeft zo’n sukkeltje ooit bij de politie kunnen komen??? Schande!!!

‘De politie is een lachertje!’

“Ze worden uitgescholden voor stoephoer en vrezen komende nacht nieuwe autobranden: bewoners van de wijk Veldhuizen in Ede zijn helemaal klaar met de terreur die nu al dagen aan de gang is, zeggen ze in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.”

Bron: De Telegraaf

19 Comments

 1. Zet het leger in en schiet dat tuig aan flarden. Het is nu toch wel duidelijk dat moslims overal ter wereld voor ellende zorgen.

  • Zooitje tuig is het!!!!!! En dat komt allemaal door die k*t regering!!!
   Dat tuig heeft maling aan ons (nederlanders) en dat word gevoed door Rutte & Co !!

 2. Als het niet zo triest was zou je om onze gezagsdragers kunnen lachen, Wilders moet zich voor de rechter gaan verantwoorden omdat hij vind dat er minder Marokkanen zouden moeten zijn in Nederland en dit tuig terroriseert een hele buurt steekt auto’s in brand bedreigt Nederlanders en ja gooit zelfs de politie met stenen en dat wordt maar goed gevonden. Ik vraag mij af wordt er op gewacht dat de mensen zelf actie gaan ondernemen en dan kunnen ze die ook voor de rechter slepen. Stelletje slappelingen !

 3. Beste mensen laten we met z’n alle aangifte doen tegen de regering wegens discriminatie van de eigen bevolking. Ook een aanklacht tegen alles wat die marokkanen doen zoals terreur en brandstichting. Ik kom niet uit Ede maar snap heel goed de angst voor dit tuig.

 4. als je aangifte dat krijgen ze een taakstaf en moeten ze de schade betalen de verzekering dek voor hun geen roode cent ze moeten alles uit hun eigen zak betalen

 5. Helaas moet ik constateren dat ik zelfs die agent een lachertje vind. Sorry hoor, maar het lijkt wel een leraar kleuterklas, en zo spreekt hij ook. En ze nemen het serieus, hoeveel auto’s waren er al afgebrand?

 6. Boter na de maaltijd,als er gestemd was na de laatste verkiezingen had dit waarschijnlijk niet gebeurd.
  Dus een hoop mensen die niet gestemd hebben,hebben geen recht van spreken

 7. Steek maar een paar auto’s van hen zelf of familieleden in de hens. Kijken of het dan nog door gaat. Het “heldendom”weg halen bij die jongens. Oog om oog….

 8. Ik zou de auto’s van de Marokkanen in de fik steken. Boontje komt om zijn loontje.

 9. als nederlanders zoiets doen staat meteen de mobiele eenheid klaar maar dat islamtuig word niets in de weg gelegd

  • Ik heb zo’n zin om Veldhuizen schoon te vegen. Als de politie dan niet ingrijpt… Waarom doen wij burgers dan niet iets?? De overheids dienders en 90% van het nu zittende zooitje in den Haag doet niets!! Alleen kan ik ook niets tegen een groep van 50 helaas! Maar oooo wat zou ik r graag ff heen gaan. Zei met stenen gooien? Ok, dan krijg je van mij als je je zo oosters en niet Nederlands voeld ook een pak op de oosterse wijze op je flikker! Klote volk!!

 10. Voor elke auto dien in de fik gaat door marrokaantjes een vergelding van een moskee in de fik of een shoarma tent die door een marrokaan gerunt word. oog om oog tand om tand 🙂

 11. Geef ze allemaal een spuitje met lucht op hun verjaardag…..ben je binnen een jaar van ze af….geiterneukers….

 12. De leiders oppakken en laten verdwijnen. Angst in hun groep brengen werkt het beste……………

 13. Wanneer Wijk Veldhuizen hier klaar mee is dan moeten ze er iets aan doen inplaats van de zeuren!!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.