Rutte heeft schijt aan het Nederlandse volk.

Vraag: “Het verdrag als zodanig is dus niet van de baan?” Antwoord: “Ik ga op geen enkele manier verder antwoorden.” Duidelijk. Minister-President Rutte van de VVD is doodsbang voor GeenPeil en de glasheldere uitslag van het referendum.

Ondanks vele, vele (behoorlijke scherpe) vragen tijdens z’n wekelijkse persconferentie, gaf een enorm krampachtig kronkelende MinPres zojuist geen enkel inhoudelijk antwoord over de gevolgen van het meerderheids-tegen van 6 april. De man zonder visie heeft maanden de tijd gehad om een antwoord voor te bereiden, maar hij vertikt het.

Sterker nog, het verdrag is door het referendum uit de achterkamertjes getrokken, maar Rutte zegt letterlijk dat hij de afhandeling van de uitkomst ín de achterkamertjes wil doen. Nou Mark, geloof ons maar: daar krijg je ons niet in, maar we gaan ons wel actief bemoeien met de afhandeling en inhoudelijke behandeling van het referendum waarbij ruim 61 procent van de kiezers een geldige TEGEN op tafel legde.

En dat het onderwerp “gevoelig ligt bij diverse landen”, daar hebben wij geen boodschap aan. Wij vertegenwoordigen de meerderheidsneming van de in geldige getale opgekomen Nederlandse kiezers. Wij wel.

 

[sdonations]1[/sdonations]

 

Bron : GeenPeil

4 Comments

  1. eigenlijk geen nieuwigheid alleen maar de zoveelste bevestiging. Rutte is niet voor de Nederlanders en veegt zijn billen met ons af.

  2. Nee Markje, jij spreekt altijd voor het hele Nederlandse volk zeg je. Je hebt echter TOTAAL geen benul wat het Nederlandse volk denkt en voelt. Je staat totaal buiten de samenleving. Uiteindelijk spreek je voor jezelf en de elite kliek waar jij voor staat. Dat gaat op voor 95% van de kamerleden.

    • wat een rare man is die Ahlmann. Narcistische Paranoïde is hem op het lijf geschreven. Denkt schijnbaar dat hij almachtig is en alles weet. Wat een zieke man. Mafkees.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.