VIDEO – Stenenregen van Marokkaanse mongolen voor Powned-verslaggeefster in Ede en de politie DOET NIKS

Het is al dagen onrustig in de Edese wijk Veldhuizen. Enkele tientallen jongeren, vooral van Marokkaanse afkomst, steken auto’s in brand en bekogelen bewoners met stenen. Maandag kondigde de burgemeester van Ede nog een samenscholingsverbod af in de wijk. Omroep Powned nam een kijkje.

19 Comments

 1. Ik hoop niet dat een van die niet goed begrepen jongens zich zelf bezeerd met het kapot gooien van stenen. Of een gooi arm krijgt dat zal toch vervelend zijn. En wat ik jammer vind van Pownews dat ze het niet positief zien al dat gegooi,het is toch een vorm van werken al dat geraap naar stenen en nu liggen die stenen toch mooi in de zelfde richting kijk zo kan het ook dat ze zo nu en dan iemand raken is ook best knap. Ja de politie doet niets nee wat moeten ze doen ze hebben geen idee dat leren ze niet meer op de politie academie

 2. Waarom sturen de buurtbewoners niet een paar knokploegen de wijk in? Je mag in Nederland geen eigen rechter spelen, maar de politie doet toch geen moer. Gewoon ouderwets in mekaar rammen, misschien leren ze het dan eens om zich te gedragen.

  • Helemaal mee eens, als de politie niets doet omdat ze de pamper volpoepen dan maar zelf erop af met een knokploeg, zou een goed begin zijn.

 3. Zolang De politie Justitie ME leger en alle andere Overheids instanties niet in grijpen.Vraagt de z.g.n.Overheid eigenlijk om een burgeroorlog !Ze laten zelfs hun eigen burgers barsten !Het zal zeker niet lang meer duren voor de burgers van Nederland kei hard zullen ingrijpen.Dan blijft er niets meer over van Alle Vluchtelingen overheids instanties exc.Helaas zullen er dan vele gewonden en doden vallen.Maarja dat krijg je als er oorlog uitbreekt,dank zij de regering die het verzuimt om er echt te zijn voor de burgers.En zal je hier ,net als in Amerika, altijd eigen rechter moeten spelen.Of je het nu leuk vindt of niet.Zo jammer dat het zo moet gaan.Ook jongeren en volwassenen als deze die met stenen lopen te gooien de buurt terroriseren excexc zullen dan niet meer veilig kunnen lachen over iets als dit.Zo jammer dat Nederland naar de verdommenis gaat.Omdat de overheid toch zn zakken vult tijdens het koffie drinken.En overal met smoesjes achter schuilt.Maar ze vergeten: Nederland is van de burgers ! En niet van de overheid of van Europa!

 4. Dit zou nu juist het mooie moment kunnen zijn voor motorclubs om dit soort kankergezwellen aan te pakken want Politie doet weinig tot niets
  Dus bij deze …No surrender ,Hell Angels en nog andere willen jullie punten scoren ga je gang en verlos ons van deze gezwellen!!

 5. Het is toch niet normaal dat deze Marokkanen hier de dienst willen uit gaan maken! En dat de mensen die daar wonen er zoveel ellende van ondervinden ik begrijp nederland niet om zoveel islamieten hier op te vangen in die landen is het alleen maar dood en verderf en een hoop ellende.En ze denken alleen iets te bereiken door te vernielen en in hun eigen land durven ze dit niet laat ze daar A.U.B BLIJVEN! HET ZIJN ALLEMAAL KANKER GEZWELLEN!! ERG GENOEG DAT ZE ALLEMAAL NAAR EUROPA WILLEN!

 6. Tuig wat zich niet gedragen kan opsluiten en terug sturen naar hun roots.Dat ze in hun eigen land de boel maar kapot maken.Wij hebben en zijn democratie en zijn er trots op!!Gisteren naar Wageningen geweest en heb respect getoond naar diegene die gevochten hebben voor onze vrijheid .Laten we als Nederlandse bevolking ons flexibel opstellen maar niet al dat kwaad tolereren.Neem diegen die zich niet weten te gedragen hun paspoort afnemen en terug sturen naar land van herkomst.

  • Ja zo hoort dat ook als je hier de boel verziekt geen pardon en gewoon gelijk terug sturen!Nederland hoeft al die ziekelijke onruststokers niet op te nemen ,laat ze daar waar ze thuis horen.Het is daar niet voor niets een rotzooi en nu willen ze dat hier voortzetten Barbaren zijn het!

 7. onze regering bestaat uit angsthazen maar willen escalatie voorkomen. maar de gewone man vrouw die moeten incasseren. vuile teringzooivolk weg ermee. ga dat maar in het gooi doen, dan komt de politie wel en snel en adekwaad optreden

 8. Jullie lokken zulke reacties heel bewust en heel gericht zelf uit beste mensen van Powned. Dat vind ik veel boosaardiger als de alleszins begrijpelijke reacties van de betrokkene(n).

  • Als je het filmpje goed kijkt en beluisterd dan hoor je ook dat wanneer mensen(buurtbewoners) iets zeggen over hun gedrag(buiten de camera om)deze “Kankergezwellen” ook lastig worden.
   Helaas zijn Nederlanders vaak “roepers en poepers” anders zou je deze jongens openbaar gewoon moeten opknopen!

  • floris hermans jij snapt het,want een dom varken ben je eigenlijk.
   hebben de joden het ook uitgelokt in 40/45

   • Ja dat heben ze volgens de Meningen van toen
    Of denk je dat ze willekeurig een doelgroep hebben gekozen

 9. Dat er ook nog lui zijn die deze steengooiers goed praten dan moet je toch
  zelf ook een klein beetje gestoord zijn! Het kan toch niet zo zijn als je er iets van zegt dat die lui geoorloofd zijn om met stenen te gooien! ONVOORSTELBAAR!! GEWOON WALCHELIJK IS DIT GEDRAG EN JE KAN ALLES WEL GOED PRATEN!

 10. De marokkaanse consul komt praten. Gekker moet het niet worden ! De knuppel erop !

 11. gewoon doodknuppelen / afknallen die Mokro pislam figuren. Als ze dit in Spanje doen dan hebben ze een probleem, dan krijgen ze te maken met de Guardia Civil en dat zijn geen lieverdjes, daar kunnen die politie slappelingen in Nederland nog wat van leren.

 12. Hier kan mooi de ME ingezet worden …. dit moet dus echt een halt-toegeroepen worden….. oppakken en naar een werkkamp…. uitkeringen afpakken en/of uitwijzen !! Ik heb ergens in Nederland met een gedeelde reden mijn winkel moeten sluiten vanwege oa overlast !!

 13. Ja, dat is nu de nederlandse politie.
  werkelijk om je dood te schamen.
  Het enige wat ze kunnen is zeiken over meer loon en over dure uniformen die natuurlijk weer niet goed genoeg zijn.
  Maar doen waarvoor ze zijn aan genomen ho maar. Schijtbakken zijn het.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.